Eskişehir'deki Silahlı Kavga - Son Dakika
3. Sayfa

Eskişehir'deki Silahlı Kavga

Eskişehir'de iki kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştıkları iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı.

01.02.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de iki kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştıkları iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kentte bir lokantanın bahçesinde 35 yaşındaki Fatih Çavdar ve 29 yaşındaki Harun Akay'ın öldürüldüğü, Ahmet Kavak'ın ise yaralandığı silahlı kavgayla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, olay yeri incelemesi ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olaya karıştığı iddiasıyla 7 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlıların, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Merkez Odunpazarı ilçesi Orhangazi Mahallesi Ziraat Caddesi'nde, 30 Ocak'ta bir lokantanın bahçesinde sohbet eden Fatih Çavdar ile Ahmet Kavak ve Harun Akay arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahla vurulan Çavdar, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Akay ise tedavi altına alındığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirmiş, ağır yaralanan Ahmet Kavak ise tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Eskişehir'deki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement