Eski Sevgili: Servet Çetin Beni Ölümle Tehdit Etti - Son Dakika
Spor

Eski Sevgili: Servet Çetin Beni Ölümle Tehdit Etti

Eski Sevgili: Servet Çetin Beni Ölümle Tehdit Etti

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan S.M., Mersin İdman Yurdu'nda oynayan Çetin'in kendisini dolandırdığını ve ölümle tehdit ettiğini söyledi.

27.01.2015 13:36  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ve Fenerbahçe'de de forma giyen ve şu an Mersin İdman Yurdu'nun başarısı için ter döken eski milli oyuncu Servet Çetin, hakkında tüyler ürperten iddialar ortaya atıldı. Bir dönem kendisiyle ilişki yaşayan S.M. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak Çetin'in kendisini dolandırdığını ve tehdit ettiğini öne sürdü. S.M.'nin ifadeleri şu şekilde:

"BENİ KULLANMAYA ÇALIŞTI"

"Bu kişiyle saygılı bir ilişkimiz oldu. Yanında bulundum. Benden para aldı. Beni kullanmaya çalıştı. Paramı isteyince hakaretlere maruz kaldım. Söylediklerine inanamadım. Burada ciddi yatırımlar yapmayı planlıyordum. Bu kişi yüzünden Türkiye'den soğudum. İnsanlara olan güvenimi kaybettim. Yargı gerçekleri ortaya çıkaracaktır. O kişiyi Allah'a havale ediyorum. Servet Çetin parayı ödemeyeceğini, onunla başa çıkamayacağımı söyledi. Servet Çetin beni ölümle tehdit etti. Bana, 'Senin fotoğraflarını sızdırırım' dedi."

"SENİ ADAMLARIMA ÖLDÜRTECEĞİM"

"Bana dokunmaya kimse cesaret edemez" gibi tehdit içeren sözler söyledi. Servet'ten satın aldığım ürünlerin parasını istedim. Faturaları göndermemi istedi. Gönderdim, para vermedi. "Elimde görüntülerin var, herkese göstereceğim. Kocana da vereceğim. Seni öldürüp ağzını burnunu kıracağım. Peşine adamlarımı takıp öldürteceğim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Eski Sevgili: Servet Çetin Beni Ölümle Tehdit Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • fenerbahçeli: ADAMDA BÖYLE BİR TİP VAR ZATEN 6 0 Yanıtla
  • Meto: Şeytanlar eşek öldü ortaklık bitti 1 0 Yanıtla

Advertisement