Eski Müftü Yardımcısına İlginç Soru: Görücü Usulü Evlendirilmenin Günahı Var mı - Son Dakika
Güncel

Eski Müftü Yardımcısına İlginç Soru: Görücü Usulü Evlendirilmenin Günahı Var mı

Bir izleyici canlı yayında Yusuf Kavaklı' ya, "Beni annem 16 yaşımda istemediğim kişiyle evlendirdi. 6 yıldır ağlıyorum. Annemin günahı var mıdır" diye sordu.

10.04.2015 10:28  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'İyi Fikir' programında izleyicilerin soruları yanıtlayan eski İstanbul Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı' ya ilginç bir soru geldi. İsmini vermek isteyemeyen bir izleyici annesinin onu istemediğini birsiyle evlendirdiğini söyleyerek, "Beni annem 6 sene evvel evlendirdi. 16 yaşında evlendirildim. Annem beni istediğim sevdiğim insana fakir diye vermedi. Ben bir evlilik yaptım iki çocuğum var. Hiç mutlu değilim ve 6 senedir her gün ağlıyorum. Annemin günahı nedir? Annemin günahı var mıdır?" diye bir soru sordu.

Yusuf Kavaklı ' nın verdiği cevap ise gayet açık ve netti.

SİZ SEVMEDİĞİNİZ YEMEĞİ YER MİSİNİZ?

İzleyicinin verdiği soruyu yanıtlayan Kavaklı, "Peygamber efendimiz evlenecek insanlar birbirinizi görün diyor. Ama bizde senelerce gelin ve damat hiç görmeden evlenmişler. Şimdi ise o kalıntılar devam ediyor. Birkaç program önce dedim ki siz sevmediğiniz yemeği yer misiniz? Sevmediğimiz yemeği yemediğimize göre kızımı sevmediğim biriyle evlendiriyorsam, bu bir vebal değil midir? Hiç sevmediğiniz bir insanla evlendiğiniz zaman o nikâhta keramet değil zulüm oluyor insana" dedi.

Eski Müftü Yardımcısına İlginç Soru: Görücü Usulü Evlendirilmenin Günahı Var mı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Eski Müftü Yardımcısına İlginç Soru: Görücü Usulü Evlendirilmenin Günahı Var mı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • zeynep: Utanmaz adam sevgili bulup zina yapıp daha sonra mi evlensin sen nasıl müftüsün 3 35 Yanıtla
  • Akto: Lan mal zeynep peygamberimiz demis zaten gorun diye a enbesil insan zina ne alaka gorunce zina yapmis mi oluyor demekki senin o kucuk beybin direk oraya gidiyor insanin zikri neyse zikride odur 4 0 Yanıtla
  • semra: haberi bende okudum sevgili bulun zina yapin sonra evlenin sonucunu cikaramadim senI tebrik ediyorum demekki senin gibi dana altinda buza bulan zihniyetler batirdi bu guzelim islam felsefesini akil fukarasi arkadas 1 0 Yanıtla

Advertisement