Eski MİT'çinin Anne ve Babasını Yeğeni Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Eski MİT'çinin Anne ve Babasını Yeğeni Öldürdü

Eski MİT Ordu Bölge Müdürü D.Ç.'nin Gaziantep'in Karkamış ilçesinde yaşayan anne ve babası, yeğenleri tarafından silahla vurularak öldürüldü.

11.02.2016 17:19  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski MİT Ordu Bölge Müdürü D.Ç.'nin Gaziantep'in Karkamış ilçesinde yaşayan anne ve babası, yeğenleri tarafından silahla vurularak öldürüldü.

TRAKTÖRLE ARAZİDEN DÖNERKEN ÖLDÜRÜLDÜLER

İddiaya göre, Gaziantep'in Karkamış ilçesi Karanfil Mahallesi'nde yaşayan D.Ç. (63) ile eşi D.Ç.'ye (64) kendilerine ait araziden traktörle dönerken uzun namlulu otomatik silahla ateş açıldı. Ağır yaralı olarak Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çift hayatını kaybetti.

Ölen D.Ç. ve D.Ç.'nin eski MİT Ordu Bölge Müdürü D.Ç.'nin anne ve babası olduğu belirtilirken, olayın zanlısının ise D.Ç.'nin amcasının oğlu M.Ç. (33) olduğu öğrenildi. Zanlı M.Ç., olay sonrası otomobille kayıplara karıştı. Güvenlik güçleri Suriye sınırındaki mahallede meydana gelen olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.


M.Ç. fotoğrafın sağında

BABASI ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

D.Ç.'nin babası D.Ç. ile birlikte 2013 yılının Ağustos ayında karıştıkları kavgada, amcası A.Ç. ve kuzeni M.Ç.'yi silahla vurarak öldürdükleri iddiasıyla yargılandıkları belirtildi. Kaçan zanlı M.Ç.'nin ise A.Ç.'nin oğlu olduğu öğrenildi.

Eski MİT\'çinin Anne ve Babasını Yeğeni Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski MİT'çinin Anne ve Babasını Yeğeni Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hacivat: Adamlar sanki sinek öldürüyorlar 7 3 Yanıtla
  • Acimiz çok büyük: Insan gibi konuşun bilip bilmeden konuşmayın sizlere göre nasılda basit aşıp kesmeler allah kimseye böyle acı vermesin bizim acimiz bir yeter siyasete dökmeyin herseyi birgün sizinde başınıza gelmeyeceğini nerden biliyorsunuz ya doğru dürüst yorum yapın yada hiç yapmayın. 2 0 Yanıtla
  • Karkamışlı REİS: Olayı ve kişileri tanımadan ön yargıda bulunup, böyle hakaret edici yazılar yazmanız hiç doğru değil. Benim yakından tanıdığım ve aile dostlarımızdır. Söylenilenlerin tam aksine adam gibi adamdır Mitçi. Birde adam en az 17-18 seneden beri teşkilatın içinde ve hiç bir siyasi desteği olmadan kendi çabalarından bu makama gelmiş vatan ve memleket sevdalısı bir kişidir. Bir parti ile bağdaştırılamaz. Allah sabır versin. allah yardımcıları olsun deyin yeter bence. 1 0 Yanıtla

Advertisement