Eşini Nasıl Öldürdüğünü Anlattı - Son Dakika
Güncel

Eşini Nasıl Öldürdüğünü Anlattı

Eşini Nasıl Öldürdüğünü Anlattı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde eşini inşaata götürüp öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Salih Aydın'a, olay yerinde tatbikat yaptırıldı.

13.02.2013 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde yaklaşık 9 ay önce eşi 23 yaşındaki Leyla Aydın'ı bir inşaata götürüp bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 25 yaşındaki Salih Aydın'a, olay yerinde tatbikat yaptırıldı.

Saray'da oturan Salih Aydın, 5 yaşındaki kızlarını da yanına alıp kendisini terk eden eşi Leyla Aydın'la geçen yıl Mayıs ayında konuşmak için buluştu. Salih Aydın, iddiaya göre eşi Leyla Aydın'ı götürdüğü Ayaspaşa Mahallesi, İstanbul Caddesi'ndeki inşaatta bıçaklayarak öldürdü. Kaçan Salih Aydın, bir süre sonra da polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı, ardında da mahmece tutuklandı.

Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne tutuklu bulunan ve Çorlu 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten cinayet' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Salih Aydın, bugün mahkeme heyetiyle cinayetin işlendiği inşaata geldi ve olay gününü anlattı. Soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken Salih Aydın, olay yerinde mahkeme heyetine şunları anlattı:

"Ben olay günü eşimi aradım. Eşim gelene kadar bir kuyumcuya giderek burada kendisine tek taş bir yüzük aldım. Bu yüzüğü vererek barışma tekli edecektim. Daha sonra kendisi geldi ben de otogarda karşıladım. Bir süre yolda yürüdük, aramızda aniden tartışma çıktı. Ben kendisine sakin olmasını söyledim ve bir inşaata girdik, yerde bıçak gördüm. Ancak bir şey yapmadım. Konuşmamız tekrar tartışmaya dönünce bıçağı yerden aldım. Bana 'Sende o cesaret yok' deyince ben de kendimi kaybettim ve bıçaklayarak olay yerinden ayrıldım."

Tatbikattan haberdar olan ve olay yerine gelen Leyla Aydın'ın yakınları ise sanık Salih Aydın'a tepki gösterdi. Tatbikatın ardından sanık Salih Aydın tekrar cezaevine götürüldü. - Tekirdağ/ Saray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini Nasıl Öldürdüğünü Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement