Esad Yanlısı Asker Tanksavar Füzesinden Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Esad Yanlısı Asker Tanksavar Füzesinden Son Anda Kurtuldu

Esad Yanlısı Asker Tanksavar Füzesinden Son Anda Kurtuldu

Suriye'de muhalif güçler ile Esad askerleri arasındaki çatışmalar devam ederken, bölgeden gelen görüntüler izleyenleri dehşete düşürüyor.

01.08.2014 10:25  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhaliflerin Esad birliklerine bağlı bir tanka ateşlediği tanksavar füzeden sadece saliseler denebilecek bir farkla kurtulmayı başaran askerin görüntüleri de böyle oldu.

FÜZEYİ SON ANDA FARK ETTİ

Suriyeli muhalifler tarafından ateşlenen TOW tanksavar füzesi tanka çarpmadan sadece birkaç salise önce füzeyi fark eden tankın üzerindeki asker son anda yere atlayarak ölümden kıl payı kurtuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esad Yanlısı Asker Tanksavar Füzesinden Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ASD: TAYYİPİN BİZİM VERGİLERİMİZLE ALDIĞI SİLAHLAR GÜZEL ÇALIŞIYOR, SİLİSTİNDE ÖLENLERE HAYKIRIYORSUNUZYA BU SİLAHLARLA ÖLENLERDE MÜSLÜMAN UNUTMAYIN ! HİÇBİRİNİZDEN Bİ CACIK OLMAZ ! 36 29 Yanıtla
  • mehmet: alewiler dinimizi küçümsiyorlar bunlara fırsat vermeyelim ltf 8 28 Yanıtla
  • komando: bu silahlar özel kim verdi kim ulastırdı 23 5 Yanıtla
  • eno: bakın arkadaşlar filistinde suriyede mısırda libyada arakanda çinde ve bikaç ülka daha hep müslümanlar ölüyor ve bu yahudilerin oyunudur beraber iş birliği yapıp müslümanları yok etmektir ve sıra türkiyeye glecek bizde onlar gibi diyeceğiz ki yok mu bir müslüman ülke bizi kurtarsın ama bakıcaz ki onları önceden bitirmişler onlar bizden yardım istemişlerdi ve biz sadece dua etmiştik ama onlar bizim için dua bile edemeden ölecekler şuan filistin ve çok yakındır diğerleri kıyamet kopuyor ve sadece izliyoruz açın kuran ı keimde neer yazıyor ve yazdığının aynısı uygulamaya geçmiş bile uyuyan sadece insanoğlu 15 3 Yanıtla
  • Aa: Din kimin dini milleti ötekileştirmeyin yobazlar 10 6 Yanıtla

Advertisement