Es-Es Başkanı: G.Saray'dan Erkan ve Tarık İçin 20 Milyon TL İstedik - Son Dakika
Spor

Es-Es Başkanı: G.Saray'dan Erkan ve Tarık İçin 20 Milyon TL İstedik

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Tarık Çamdal ve Erkan Zengin için 20 milyon TL ve Umut Gündoğan'ın bonservisini istedik, henüz anlaşma yok." dedi.

01.08.2014 19:20  Güncelleme: 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, iki oyuncusu Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'in fiyatını NTV Spor'a açıkladı. Hoşcan, iki oyuncu için Galatasaray'dan 20 milyon lira ve Umut Gündoğan'ı istediklerini söyledi.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Tarık Çamdal ve Erkan Zengin için Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray ile henüz bir anlaşma sağlayamadıklarını açıkladı.

"OYUNCULARIMIZ ÇOK DEĞERLİ ANCAK AZ PARA İSTEDİK"

Transfer görüşmeleri yaparken Eskişehirspor'un menfaatlerini düşünmek zorunda olduklarını söyleyen Hoşcan, "Tarık ve Erkan için Galatasaray Kulübü'nden 20 milyon TL ve Umut Gündoğan'ın bonservisini istedik. Oyuncularımız çok değerli olmasına rağmen az para istedik. Ayrıca biz oyuncularımızdan memnunuz. İlla satmalıyız diye bir düşüncemiz de yok. Eğer oyuncularımız gitmek isterse anlaşma halinde transfer gerçekleşebilir" dedi.

"TRABZONSPOR İLE DE GÖRÜŞTÜK"

Mesut Hoşcan, Tarık ve Erkan için Trabzonspor Kulübü'nden de teklif aldıklarını doğrulayarak, "Basında çıkan transfer haberleri var. Takas olayları ile ilgili haberler duyuyoruz. Tarık için Trabzonspor ile de görüştük ve bonservis ücretinin yanında Emre Güral'ı istediğimizi söyledik. Bu gelişmeler dışında takasla ilgili bir düşüncemiz olmadı" ifadelerini kullandı

"PAZARTESİYE KADAR ANLAŞAMAZSAK TEKLİFLERE KAPALIYIZ"

Tarık ve Erkan için Galatasaray'a pazartesi gününe kadar süre tanıyan Hoşcan, "Bizim düşüncemiz ve tavrımız net. Takımımız kampa girdi. Daha sonraki gelecek tekliflere kapalı olacağız. Hafta başından sonra bu oyuncularımızla ilgili transfer konusunu kapatacağız. Basında bu iki oyuncumuzla ilgili transfer haberleri görmek istemiyoruz" şeklinde konuştu.

"ADAY OLMAYACAĞIM"

Öte yandan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Kulüpler Birliği Başkanlığı'na aday olmayacağını da sözlerine ekledi.

Es-Es Başkanı: G.Saray\'dan Erkan ve Tarık İçin 20 Milyon TL İstedik
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Es-Es Başkanı: G.Saray'dan Erkan ve Tarık İçin 20 Milyon TL İstedik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • alican: sen ya para saymayı bilmiyorsun, yada hiç para görmemişsin. bu paraya takım kurulur birde az istedik diyorsun. istemez turşusunu kurun. 13 1 Yanıtla
  • digitürk gerçeği !!!: DİGİTÜRK ÜN BÜYÜK REKLAM TUZAĞI !!!: SPOR SEVERLER DİGİTÜRK LİG TV NİN BÜYÜK REKLAM TUZAKLARINA ÇOK DİKKAT EDİN BAKIN digitürk EYLÜLE KADAR 15 TL DİYOR !!! SANKİ EYLÜLE 28 GÜN DEĞİL AYLAR VARMIŞ GİBİ etik dışı 99 tl etiket sahtekarlığı gibi SUNUYOR SONRA imzaladığınız sözleşme ile EN AZ 1 YIL sizi ABONE EDİYOR 28 GÜN SONRA AYDA 15 tl değil 60 TL ile kazık yemeye başlıyorsunuz ! AYRICA YILLARCA ÜYELİKTEN İSTESENİZDE AYRILAMIYORSUNUZ ZİRA SÖZLEŞME TUZAKLARLA DOLU VE ÜYE OLDUKTAN SONRA NE TELEFONUNUZA ÇIKIYORLAR NEDE ÜYELİK İPTALİNİZİ İŞLEME ALIYORLAR BEN 8 YILDIR LİG TV NİN ZULMÜNDEN KURTULAMADIM AYRICA 3 MİLYON ÜYESİ OLAN LİG TV YÜZBİNLERCE ÜYESİ İLE DAVALIK BENDEN YAZMASI SÖYLEMESİ DİGİTÜRKE ELİNİ VERENİN KOLUNU HATTA BACAĞINI İSTİYORLAR. DİGİTÜRKTEN UZAK DURUN 2 0 Yanıtla

Advertisement