Ersun Yanal İki Yıllık Sözleşme İstiyor - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal İki Yıllık Sözleşme İstiyor

Ersun Yanal İki Yıllık Sözleşme İstiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Avrupa'da başarı için sarı-lacivertli yönetimden 1 değil, 2 yıllık sözleşme istiyor.

23.04.2014 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe yönetimi, performansa dayalı 1 yıllık sözleşme planlıyor. Ancak Ersun Yanal yakınlarına "Bu kez 2 yıl olsun. Seneye şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nde yarışmak istiyorum" dedi.

YANAL'IN SÖZLEŞMESİ KAÇ YIL OLACAK?
 
Akşam'da yer alan habere göre; F.Bahçe, gelecek sezon da yola Teknik Direktör Ersun Yanal ile devam edecek. Çok büyük bir sürpriz olmazsa Yanal'ın şampiyonluk sonrası imza atmasının önünde herhangi bir engel yok. Tek soru: Ersun Yanal'ın sözleşmesi kaç yıllık olacak? Aykut Kocaman sonrası göreve gelen Yanal, sıra dışı bir uygulama ile 1 yıllık mukavele yaptı.
 
YÖNETİM ÇOK MEMNUN KALDI

F.Bahçe yönetimi, performansa dayalı bu uygulamadan memnun kaldı. Yanal, şampiyonluk sözünü tuttu. F.Bahçe yönetimi, masaya bu sezon başarıyla uygulanan performansa dayalı 1 yıllık sözleşmeyi tekrar getirmeyi planlıyor. Ancak Ersun Yanal, bu kez 1 yıl değil, 2 yıllık mukavele yapılmasını bekliyor. Yanal, yakın çevresine neden 2 yıllık imza atmak istediğini de şöyle açıkladı:
 
GENÇLER'LE DEVLERİ ELEDİ

"Bu sezon Avrupa kupalarına gidemedik. Sözleşme bu kez 2 yıl olsun. Seneye tekrar şampiyon olup hem 4. yıldızı takalım hem de sonraki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarışma imkanı bulalım." Yanal, G.Birliği ile 2003-2004 sezonunda UEFA Kupası'nda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı eledi.

 RAFA'YI SADECE O YENDİ

Çeyrek Final oynamayı başardı ve o sezon kupayı alan Rafael Benitez'in çalıştırdığı Valencia'ya elendi. UEFA şampiyonu olan Valencia'yı turnuva boyunca yenmeyi başarabilen tek takım Ankara'da 1-0'lık sonuçla Ersun Yanal'ın takımı G.Birliği oldu. Yanal, aynı başarıyı F.Bahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde tatmak istiyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ersun Yanal İki Yıllık Sözleşme İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • harun: YAKIŞIR ERSUN HOCAYA FENERDE İYİ İŞLER ÇIKARACAK KADROYUDA TEMİZLİYOR DOĞRU YOLDA İLERLİYOR BAŞARILARIN DEVAMI BKLİYORUZ HOCAM 13 2 Yanıtla
  • doğrusu: Hadi hayırlısı inşaallah.. 10 3 Yanıtla
  • SON DAKİKA...SON DAKİKA...: ARKADAŞLAR BİZİM DERDİMİZ ŞU......ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINI BU HAFTAMI YAPSAK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAMI YAPSAK , ŞÖYLEMİ YAPSAK BÖYLEMİ YAPSAK , ORDAMI YAPSAK BURDAMI YAPSAK ,, VALLA BİZDE BUNUN SIKINTISINI YAŞIYORUZ ....SİZ HAALA MELONUN DİLİYLE BAŞKA YERİYLE ,,, AYSAL LA MANCİNİYLE , İKİNCİMİ OLCAZ ÜÇÜNCÜMÜ OLCAZ , UĞRAŞIN DURUUUUNNN PASTALI ÇİLEKİ ÜEFA ŞAKLABANLARI .... HAHHAAHHAHAHAHAHHHH 6 3 Yanıtla

Advertisement