Ereğli'de Yeni Beyin Cerrahı Göreve Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Ereğli'de Yeni Beyin Cerrahı Göreve Başladı

Ereğli\'de Yeni Beyin Cerrahı Göreve Başladı
07.01.2026 11:00

Anadolu Hastanesi, Op. Dr. Selami Altuntaş ile beyin ve sinir cerrahisi hizmetlerini güçlendiriyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Anadolu Hastanesi, uzman hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selami Altuntaş görevine başladı.

Op. Dr. Selami Altuntaş'ın hasta kabulüne başladığı belirtilirken, Anadolu Hastanesi yönetimi yeni hekimin hastaneye önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Hastane, yeni atamayla birlikte beyin ve sinir cerrahisi alanındaki hizmet kapasitesini daha da artırdı.

Op. Dr. Selami Altuntaş, beyin ve omurga cerrahisi, bel ve boyun fıtıkları, omurilik hastalıkları ile sinir sistemi rahatsızlıklarının tanı ve tedavisinde hizmet verecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de Yeni Beyin Cerrahı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement