Erdemli'de Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kuruldu

Erdemli\'de Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kuruldu

Erdemli Belediyesi ilçeye bağlı 71 mahallenin sorunlarının daha hızlı ve tek elden çözüme kavuşturulabilmesi için Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurdu.

16.09.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi ilçeye bağlı 71 mahallenin sorunlarının daha hızlı ve tek elden çözüme kavuşturulabilmesi için Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurdu.

Mersin'de ilçe belediyeleri dahilinde ilk olarak bu müdürlüğü kendilerinin kurduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Mahallelerin ihtiyaçları bu müdürlük kanalıyla çok daha hızlı ve kaliteli olarak çözüme kavuşacak" dedi.

Erdemli Belediyesi bünyesinde bulunan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nün Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne dönüştürüldüğünü bildiren Tollu, mahalle muhtarlarının mahalleleriyle ilgili ihtiyaç ve sorunlarını bu müdürlükle iletişim kurarak kısa sürede çözeceğini söyledi.

Kaliteli ve hızlı hizmet için hangi yenilik gerekiyorsa Erdemli Belediyesinin o yeniliği ilçeye getirmeye hazır olduğunu vurgulayan Tollu, "Bu müdürlük sayesinde mahallelerimiz arasındaki uzaklık yakınlık sorunu ortadan kalkacak, mahalle muhtarlarımızla birlikte el ele vererek Erdemli'yi geliştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne atanan Mehmet Ali Doydu, mahalle sorunlarını daha hızlı çözüme kavuşturmak için kurulan bu müdürlüğün hayırlı olmasını diledi. Doydu, muhtarların bundan sonra mahallenin sorunları ile ilgili olarak birim birim gezerek yorulmalarına gerek kalmaksızın bu müdürlük sayesinde tek elden bütün sorunlarının çözüleceğini dile getirdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement