Erdemli Belediyesi Parklara Kışlık Bakım Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Erdemli Belediyesi Parklara Kışlık Bakım Yapıyor

Erdemli Belediyesi ilçe merkezinde bulunan park ve yeşil alanlara kışlık bakım yapıyor.

27.11.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmaların ilçe merkezinde bulunan tüm park, yeşil alan ve yol kenarlarında devam ettiği bildirildi. Bu çalışmaların rutin çalışmalar olduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Erdemli'nin görsel ve fiziki açıdan gelişip büyümesi için rutin çalışmaların yanı sıra ekstra projeler geliştiriyoruz. Çok yakında projelerimiz teker teker hayata geçirilecek" dedi.

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerce ilçede bulunan park ve yeşil alanlarda kışlık bakım çalışmaları yapılıyor. Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre, yapılan çalışmaların mevsimlik rutin bakım çalışmaları olduğu bildirildi. Erdemli'nin kendi dönemlerinde yapılan park sayısıyla rekor kırdığını söyleyen Başkan Tollu, yapılan parkların bakımının da son derece önemli olduğunu belirtti. Bu çalışmalar neticesinde Erdemli'nindaha güzel ve daha yeşil olduğunu dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, amaçlarının Erdemli'nin hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi olduğunu söyledi. Budama çalışmalarının yanında yeşillendirme faaliyetlerinin de sürdüğünü belirten Başkan Tollu, belediye serasında yeni fidan üretiminin tüm sene boyunca sürdüğüne dikkat çekti.

Çalışmaların Erdemli'nin her yerinde tüm hızıyla devam ettiği bildirilirken, park ve yeşil alanlarda yapılan budama, çim ve çiçek ekimi, havalandırma faaliyetlerinin yanı sıra yol kenarlarında bulunan yabani otların tırpanlanarak temizlendiği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdemli Belediyesi Parklara Kışlık Bakım Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement