Erciyes Üniversitesi Artırımlı Katkı Payı ve Öğretim Ücreti Uygulamasına Devam Edecek - Son Dakika
Yerel

Erciyes Üniversitesi Artırımlı Katkı Payı ve Öğretim Ücreti Uygulamasına Devam Edecek

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, üniversitenin Artırımlı Katkı Payı ve Öğretim Ücreti Uygulamasına devam edeceği bildirildi.

01.10.2014 09:01

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, üniversitenin Artırımlı Katkı Payı ve Öğretim Ücreti Uygulamasına devam edeceği bildirildi.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlgili öğrencilerin 31 Ekim 2014 tarihine kadar harçlarını yatırmaları gerekiyor. Süresinde Mezun Olamayan Öğrencilerin Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Tutarları ile Artırımlı Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Uygulaması Bilindiği üzere 2014 - 2015 Eğitim - Öğretim yılı Güz döneminde öğrenci katkı payı/ öğrenim ücreti ile ilgili 662 sayılı kanun hükmünde kararname hükümleri Üniversitemiz tarafından uygulanmaya konulmuş ancak, ortaya çıkan tereddütler nedeniyle 31 Ekim 2014 tarihine kadar tahsilatın geciktirilmesi kararlaştırılmıştı" ifadesinde bulunuldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"27/09/2014 tarihli ve 29132 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar"ın aşağıya çıkartılan 11. Maddesinde "Süresinde Mezun Olamayan Öğrencilerin Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Tutarları ile Artırımlı Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Uygulaması" başlığı altında yer alan hükümlerden de anlaşılacağı gibi Üniversitemizin katkı payı/öğrenim ücreti tahsilatı işlemlerine göre harç uygulamalarına devam etmesi gerekmektedir.

Gereği İlgililere Önemle Duyurulur." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciyes Üniversitesi Artırımlı Katkı Payı ve Öğretim Ücreti Uygulamasına Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement