Engellinin Kaymakamı Duygulandıran Mektubu - Son Dakika
Güncel

Engellinin Kaymakamı Duygulandıran Mektubu

Engellinin Kaymakamı Duygulandıran Mektubu

Kadirli ilçesi Kaymakamı Muhittin Pamuk, ilçede göreve başlayalı henüz bir yılını doldurmamasına rağmen kısa sürede yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazanmayı başardı.

19.08.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli ilçesi Kaymakamı Muhittin Pamuk, ilçede göreve başlayalı henüz bir yılını doldurmamasına rağmen kısa sürede yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazanmayı başardı. Takdirin en güzel örneği bir köyde yaşayan engelli bir vatandaşın Kaymakam Pamuk'a yazdığı mektup oldu.

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk engelli vatandaşın kendisine yazdığı mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Kaymakam Pamuk, kendisini hem sevindiren hem de duygulandıran "Bazen 'mutluk' bir sabah masanızda bulduğunuz bir mektupla gelir insana. Bütün yorgunluğunuzu unutur, yeni bir heyecanla kolları sıvarsınız" başlığıyla paylaştı. İlçeye bağlı Tahta köyü İmirhan mevkisinde yaşayan yürüme engelli Ali Atcı isimli vatandaş, evinin önünde bulunan taşlı bir rampadan oluşan yerden çıkıp evine kadar akülü arabasıyla gidemeyince durumu Kadirli Kaymakamlığına bildirdi. Kaymakam Muhittin Pamuk'un talimatıyla Ali Atcı'nın evinin önüne beton döküldü. Ali Atcı da, Kadirli Kaymakamına hitaben bir mektup yazarak teşekkürlerini iletti.

"BİR BARDAK KAHVE İÇMEYE BEKLERİM"

Ali Atcı, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk'a teşekkür etmek için yazdığı mektubunda şunları yazdı: "Tahta köyü İmithan mahallesinde ikamet etmekteyim. Evimin önünde yaklaşık 40 metre kadar bir rampa bulunmaktaydı. Size müracaatımız sonucunda beton dökülmüştür. Şimdi hiçbir sıkıntım kalmamıştır. Engelli bir birey olarak, size ve emeği geçen tüm personelinize çok teşekkür ederim. Görevinizde nice nice başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Müsait bir zamanınızda bir bardak kahve içmeye beklerim." - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engellinin Kaymakamı Duygulandıran Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • misafir: tebrikler görevini layıkıyla yapan böyle gurulandırılır herhalde 0 1 Yanıtla
  • Xxxxx: Insanız ve insanlar duygulanır Sayın kaymakamım teşekkürler sana binlerce kez.Sen bir Vatandaşı sevindirdin ve ayrıca Herşeyden habersiz yaşayan bizi.Allah yardımcın olsun her daim.O kahveye de gidersen nasıl sevinir.İnşallah 0 0 Yanıtla

Advertisement