Engelli Belediye Otobüsü Servisten Kalktı - Son Dakika
Yerel

Engelli Belediye Otobüsü Servisten Kalktı

Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Erfelek Sinop arasında yolcu taşıyan engelli belediye otobüsünün servisten kaldırıldığını söyledi.

19.10.2014 14:02  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Erfelek- Sinop arasında yolcu taşıyan engelli belediye otobüsünün servisten kaldırıldığını söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erfelek - Sinop arasında belediye otobüsünün olmamasının özellikle engelli öğrenciler ile engelli ve hasta vatandaşları mağdur ettiğini dile getirdi.

"Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü'nün ilgili genelgesiyle otobüsümüz 30 Eylül tarihinde servis dışı kalmıştır" diyen Şimşek, şunları kaydetti:

"İlçemizde hizmet veren belediyemiz toplu taşıma aracı engelli rampalı, özel donanımlı tek araçtı. İlçemizde rehabilitasyon merkezi ve donanımlı devlet hastanesi olmadığından hasta ve engelli vatandaşlarımız belediyemize ait bu toplu taşıma aracını kullanıyorlardı. Otobüsümüz servis dışı kaldığı için engelli öğrencilerimiz, engelli vatandaşlarımız ve hasta vatandaşlarımız büyük zorluklar yaşayacaklardır."

Şimşek, bu konuda belediyenin altı aydan bu yana büyük çaba sarf ettiğini, Sinop milletvekillerinin ve Sinop Spastik ve Engelliler Derneği yöneticilerinin büyük gayret gösterdiklerini ama sorunu çözemediklerini söyledi - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli Belediye Otobüsü Servisten Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement