En Son Moda Dedikoduları - Son Dakika
Magazin

En Son Moda Dedikoduları

Biz Bu Sektörün İçinden İnsanlar Olarak, Yaz-kış Demeden Hep Moda Dedikodusu Yaparız.

07.09.2013 06:02  Güncelleme: 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biz bu sektörün içinden insanlar olarak, yaz-kış demeden hep moda dedikodusu yaparız. En hararetli zamanları ise kuşkusuz moda dergilerinin en kalın çıktığı Eylül ayında yaşarız. Her zamanki mekanım Cafe Nero'da otururken; markaların ilanlarını ve kullandıkları mankenleri çekiştirdik. İşte dedikodularımızın özeti...

Her Tommy ilanı gördüğümde, Tommy Hilfiger ailesinin bir ferdi olmak istedim. Ama bu sene Dolce & Gabbana ailesine de musallatım!

Emporio Armani reklamlarındaki palto rüyalarıma giriyor.

TopShop'un bu sezonki koleksiyonuna bayıldım. Özellikle takım elbiseleri, mağazalara geldiğinde gardırobumun baş köşesinde yer alacak.

Zavallı Nicole Kidman'ın Jimmy Choo ilanlarında kullandığı peruk, hiç ama hiç olmamış!

ISLAK SAÇLAR

2013-2014 sonbahar/ kış sezonu reklam kampanyalarında; saç ile makyaj modelleri de en az kıyafetler kadar ses getiriyor. Her kampanyada mutlaka sezona damgasını vuracak bir ayrıntı karşımıza çıkıyor.

Louis Vuitton ilanlarında, Michelle Williams'a porselen cilt makyajı yapılıp yakut kırmızısı ruj sürülmüş. (Dedikodulara göre ruj; MAC'in Russian Red rengiymiş.)

Prada ilanlarındaki ıslak saç görünümü, Valentino'nun göz kamaştırıcı romantik örgüleri, Dolce & Gabbana kadınlarının hem dağınık topuzları, hem dudak makyajları, Roberto Cavalli'deki buğulu göz makyajı; bizi en çok etkileyenler arasındaydı. Bir çoğunu günlük hayatınızda uygulayabileceğiniz bu trendler arasında; özellikle ıslak saç görünümünün bu kışa damgasını vuracağını söyleyebiliriz.

Kate Moss, fotomodellik kariyerinde ilk defa vücudu için dublör kullanmış. Stuart Weitzman kampanyası için poz veren ünlü model, bu karelerde Natalie Morris'in vücudunu kullanmış. Moss'un her zamanki karizmasına ek olarak, siyah- beyaz fotoğraflardaki 'çabasız şıklık' da hoşuma gitti. Kampanyada, minimal ama gösterişli bir hava hakim.

Beğendiklerimizle birlikte pek alışamadığımız trendler de var. Örneğin; Marc Jacobs'ın hem defilesinde, hem de kampanyasında kullandığı kısa saç modeli... Kadınlara sert bir 'öldüren cazibe' görünümü veren bu model, her ne kadar podyumda etkili bir unsur olsa da, günlük hayattaki kullanımı cidden imkansız.

Styling olarak ise en çok Prada kampanyasını beğendim. Geçen kış Milano'da defilesini izleme fırsatını bulduğum Prada, yeni kampanyasında da güçlü styling'iyle ön plana çıkıyor.

Tarzıma hitap ettiği için sade, sakin ama vurucu fotoğraflar ilgimi çekiyor. Bu kampanyalardan biri de Calvin Klein'a ait. Mert & Marcus'un fotoğraflarını çektiği kampanyada; model Vanessa Axente duru güzelliği ile göz dolduruyor.

Bir diğer favorim de H & M kampanyasında boy gösteren Gisele Bundchen... Yüzü olduğu Chanel kozmetik ürünlerinden bu çekimde de faydalanmış. Bundchen'in bronz tenindeki çilleri ve göz pınarlarına yerleştirilen ışık, kampanyayı güzellik tablosu haline getiriyor.

TÜL-OUT

Biliyorum; zarf etekler bacakları daha çekici, zayıf ve asi gösteriyor ama OUT oldu ne yapalım...

TÜL-IN

Kulaklı çantanız yoksa, bu sezon çantanız yok demektir. Benden söylemesi...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin En Son Moda Dedikoduları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement