Emniyet Operasyonu'nda Şüpheli 13 Polis Adliye'ye Getirildi - Son Dakika
Güncel

Emniyet Operasyonu'nda Şüpheli 13 Polis Adliye'ye Getirildi

Emniyetteki 22 Temmuz soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında emniyet müdür yardımcısı ve şube müdürlerinin de bulunduğu 13 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

28.08.2014 17:26  Güncelleme: 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca "kişisel verileri usulsüz ele geçirme", "yok edilmesi gereken verileri yok etmeme", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında Adana, Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Konya ve Şanlıurfa'da gözaltına alınan emniyet müdür yardımcıları H.D. ve E.Y, şube müdürleri Y.Z.T, M.K, S.K. ve İ.S, emniyet amiri M.R.K, başkomiser F.İ, komiser yardımcısı Y.E. ile polis memurları A.Ö, N.A, S.A. ve C.B, Adana Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adli tıp birimine getirildi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Sağlık kontrolünden geçirilen 13 şüpheli, adliyeye sevk edildi.Polis ekiplerinin, adli tıp birimi ve adliye önünde geniş güvenlik önlemi aldığı gözlendi.

Emniyet Operasyonu\'nda Şüpheli 13 Polis Adliye\'ye Getirildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet Operasyonu'nda Şüpheli 13 Polis Adliye'ye Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MURAT KARA: HIRSIZA, YOLSUZA, RÜŞVETÇİYE DUR DEMENİN CEZASI BU OLSA GEREK. HIRSIZLIĞIN, YOLSUZLUĞUN SUÇ OLMAKTAN ÇIKTIĞI BİR ÜLKE VARMIŞ DEMEKKİ. YAKINDA KIRMIZI IŞIKTA DURMANINDA SUÇ OLDUĞUNU GÖRÜRSEK ŞAŞIRMAMAMIZ LAZIM. 0 0 Yanıtla

Advertisement