Eğitimde Fırsat Eşitliği: Ağrı'da Bir Çocuk Okula Kavuştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Eğitimde Fırsat Eşitliği: Ağrı'da Bir Çocuk Okula Kavuştu

Eğitimde Fırsat Eşitliği: Ağrı\'da Bir Çocuk Okula Kavuştu
26.11.2025 21:37

Ağrı'da, Vali Koç'un eşi Gül Koç'un girişimiyle eğitimine devam edemeyen bir çocuk okula kazandırıldı.

Ağrı'da çeşitli nedenlerden dolayı eğitimine devam edemeyen erkek çocuk, Vali Mustafa Koç'un eşi Neslihan Gül Koç'un girişimiyle okuluna kavuştu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Koç'un eşi Gül Koç öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Okulum Beni Bekler Projesi"nin çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Gül Koç'un koordinesinde, il merkezine bağlı Dönerdere köyünde yaşayan 9 yaşındaki erkek çocuğun okula kazandırılması için çalışma yapıldı.

Gül Koç ve öğretmenlerin aileyle görüşüp var olan problemleri çözmesiyle çocuk okula kazandırıldı.

Koç, ayrıca köy okulunu da ziyaret edip öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitimde Fırsat Eşitliği: Ağrı'da Bir Çocuk Okula Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement