Eğitim Destek Evi'nde Çocuklara Sağlık Semineri - Son Dakika
Yerel

Eğitim Destek Evi'nde Çocuklara Sağlık Semineri

Eğitim Destek Evi\'nde Çocuklara Sağlık Semineri

Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi'nde eğitim gören çocuklara, Kardelen Ana Çocuk Sağlık Merkezi tarafından diş sağlığı semineri verildi.

12.04.2015 13:49  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bağlar Eğitim Destek Evi'nde eğitim gören çocuklara Kardelen Ana Çocuk Sağlık Merkezi doktorları tarafından diş sağlığı ile ilgili seminer verildi. Eğitim Destek Evi Toplantı Salonu'nda verilen seminere 7 ile 12 yaş arası yaklaşık 150 çocuğun yanı sıra Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler de katıldı.

Çocuklarla ilgilendikleri için doktorlara teşekkürlerini sunan Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler, temizliğin bilindiği gibi imandan geldiğini hatırlatarak, "Ağzımda diş kalmadı. Siz çocuklar diş sağlığınıza bu yaşta başlayacaksınız. Yoksa siz de benim gibi dişsiz kalırsınız" diyerek çocukları güldürdü.

Eğitim Destek Evi'ne Kobanê olayları boyunca verdiği emekten ötürü teşekkürlerini sunan Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat ise, zamanında doktorları dinlemedikleri için diş sorunlarını yaşadıklarını belirterek, "Siz doktorlarınızı dinlerseniz bizim düştüğümüz duruma düşmezsiniz ve inanıyorum ki onların dediklerini bir bir yapacaksınız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Eş Başkanlar çocuklara Diş macunu ve diş fırçası dağıttı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eğitim Destek Evi'nde Çocuklara Sağlık Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement