Arjantin Basını: Eder Balanta, Galatasaray'la Anlaştı - Son Dakika
Spor

Arjantin Basını: Eder Balanta, Galatasaray'la Anlaştı

Arjantin Basını: Eder Balanta, Galatasaray\'la Anlaştı

Galatasaray'ın istediği Eder Balanta için Arjantin basını flaş bir iddiada bulunurken sarı-kırmızılı takımın Kolombiyalı oyuncuyla el sıkıştığını yazdı.

21.08.2014 13:16  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın devre arası transfer sezonundan bu yana kadrosuna katmak istediği Kolombiyalı defans oyuncusu Eder Balanta'nın Colon'la oynanan Copa Argentina maçında hocası Gallardo tarafından kadroya alınamaması Arjantin basınında geniş yanıkı uyandırdı.

KADROYA ALINMADI

Bazı kaynaklarda oyuncunun hafif sakatlığı yüzünden kadroya alınmadığı ileri sürülürken Arjantin'in önemli spor gazetelerinden Ole'de Balanta'nın transfer görüşmeleri yüzünden kadroya alınmadığı ve oyuncunun yakın zamanda takımdan ayrılacağı belirtildi.

BALANTA, GALATASARAY'A ANLAŞTI

İtalya'dan Roma, Sampdoria ve Türkiye'den Galatasaray'ın teklif yaptığı oyuncu için tercih yapma vakti olduğu aktarılırken Kolombiyalı yıldızın Galatasaray'la anlaştığı iddia edildi. Cesare Prandelli'nin de kadrosunda görmek istediği Balanta'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi ve takımda bulunan Muslera, Telles, Melo gibi Güney Amerikalı oyuncuların varlığından dolayı sarı-kırmızılı takımı tercih etmek üzere olduğu yazıldı.

TEKLİF SUNULDU

Galatasaray'ın Eder Balanta için River Plate kulübüne ilk etapta sezon sonunda bonservisini almak şartıyla kiralama teklifi sunduğu ve bunun için yanıt beklediği ifade edilirken bu teklifin reddedilmesi halinde sarı kırmızılıların taksitler halinde 6 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödemeyi teklif edeceği aktarılıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Arjantin Basını: Eder Balanta, Galatasaray'la Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • diyojen: Başkan işin zor, İyi savunmacı şart. 7 4 Yanıtla
  • ADASDAS: Bi alamadınız la bekliyos hadi gare 1 0 Yanıtla

Advertisement