Donmak Üzereyken Umke'nin Operasyonuyla Kurtarıldılar - Son Dakika
Güncel

Donmak Üzereyken Umke'nin Operasyonuyla Kurtarıldılar

Zonguldak’ta araçları 1 metre kara saplanan 2 kişi donmak üzereyken UMKE tarafından kurtarıldı.

10.01.2015 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak’ta gezici servis olarak görev yapan Soner Kasımfırtına ve Recep Güneş 81 AJ 734 plakalı araçlarıyla Elvanpazarcık beldesine gitti. Ormanın ortasında araçları 1 metre kara saplanan 2 kişi, aracı kurtarmaya çalıştı. Başarılı olamayan Kasımfırtına ve Güneş ormanlık alanda çaresizce beklemeye başladı. Bu sırada soğuk havanın etkisiyle üşümeye başlayan ikili 112’ye haber verdi. İhbar üzerine ormanlık alana 112 paletli ambulansı ve UMKE ekipleri sevk edildi.

KURTULMAK İÇİN 2 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

Araçlarını bulunduğu yere bırakan iki arkadaş yaklaşık 2 kilometre yolu yaya olarak yürüdü. En yakın yerleşim alanına ulaşmaya çalışan Kasımfırtına ve Güneş UMKE ekipleriyle yolda buluştu. Donmak üzere olan şahıslar hemen paletle ambulansa alınarak ilk müdahaleleri yapıldı. Durumu kötü olan Recep Güneş ve Soner Kasımfırtına’ya UMKE ekipleri kendi montlarını verdi. Kasımfırtına ve Güneş Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Recep Güneş ve Soner Kasımfırtına’yı donmak üzereyken son anda kurtaran UMKE ekibinin operasyonu nefes kesti. UMKE, ayrıca kara saplanan araca da ulaşarak çekiciyle aracı bulunduğu yerden çıkarttı. 

A. CÜNEYD HAMZAÇEBİ - ONUR ALTINDAĞ

ZONGULDAK 

Donmak Üzereyken Umke\'nin Operasyonuyla Kurtarıldılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Donmak Üzereyken Umke'nin Operasyonuyla Kurtarıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement