Doktoru Denizli'ye Galatasaray'ı Bırakmasını Önerdi - Son Dakika
Spor

Doktoru Denizli'ye Galatasaray'ı Bırakmasını Önerdi

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli'nin doktoru son dönemde yaşananlardan sonra sağlığı ve psikolojisi bozulan kurt hocayı uyararak görevi bırakmasını önerdi.

12.02.2016 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da son dönemde yaşananlar Mustafa Denizli'nin doktorlarını harekete geçirdi... Beşiktaş'tan sağlık sorunlarını bahane ederek ayrılan 67 yaşındaki tecrübeli teknik adam yaklaşık 5 ay önce sarı-kırmızılı ekibin başına geçmişti. O gün "kariyerimi Galatasaray için riske edebilirim" diyen Denizli'nin bu dönemde ise sadece psikolojisi değil sağlığı da bozuldu.

CİDDİ OPERASYON GEÇİRDİ

Birkaç yıl önce ana damarında genişleme sorunu yaşadığı için çok ciddi bir operasyon geçiren Denizli'ye doktoru Hulusi Us özellikle uyku, sigara ve yemek alışkanlığı konusunda uyarılarda bulunmuştu. Normalde zaten uyku sorunu olan Denizli, Galatasaray'a gelene kadar geçen süreçte düzenli bir uyku sistemine geçmiş aynı zamanda da yeme içmesine de dikkat eder olmuştu.

"GÖREVİ BIRAK!"

Fotospor gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın durumu Denizli'yi hem uykusuz bıraktı. Hem de yeme düzenini bozdu. Denizli'yi sürekli olarak kontrol altında tutan doktoru ise tecrübeli teknik adamın düzensiz kilo verme sıkıntısı yaşadığını iletti. Denizli'den aynı şekilde stres içinde yaşaması durumunda aşırı kilo verme sıkıntısı yaşayacağını, bunun da açılan damarların yeniden kapanması gibi bir durumla karşı karşıya kalınabileceğini aktardı. Denizli'den, ya görevi bırakmasını ya da stres yaşamamak için farklı bir yol bulmasını önerdi.

Doktoru Denizli\'ye Galatasaray\'ı Bırakmasını Önerdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Doktoru Denizli'ye Galatasaray'ı Bırakmasını Önerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Dadaş: Beşiktaş'ımızı da aynı şekilde yarı yolda bıraktı işi biliyor ya baktıki birşey çıkmaz burdan en güzeli bir bahane ve kaçış 2 0 Yanıtla
  • FB: Uefada kitliycek beter ol cincon 2 0 Yanıtla
  • Vvvvvvv: Beşiktaş ta aynısını yapmıştı 1 0 Yanıtla
  • ali ayvaz: GITSIN NE FAYDASI VAR ONUN KADAR BECERIKSIZINI GORMEDIM 1 0 Yanıtla
  • Dursun: Fenerliler zırt-pırt yazmayın sizleri Uefa kupasında ağlama -ağlama yolunu antlatacaglar xa,xa,zırt,pırt . 0 0 Yanıtla

Advertisement