Doğururken Yere Düşürdüğü Bebek Öldü, Anne Poşete Koyup Çöpe Attı - Son Dakika
Güncel

Doğururken Yere Düşürdüğü Bebek Öldü, Anne Poşete Koyup Çöpe Attı

Niğde'de sevgilisinden hamile kalan 22 yaşındaki S.E., banyoda doğum yaptığı sırada yere düşerek hayatını kaybeden bebeğini çöp poşetine koyarak konteynere attı.

01.04.2015 14:21  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de 8 aylık hamile kadın, kendi başına doğururken yere düşerek hayatını kaybeden bebeğini çöpe attı.

BEBEK YERE DÜŞTÜ

Olay, 2 ay önce Aşağıkayabaşı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, sevgilisi E.Ö'den (23) hamile kalan S.E. (22), ailesinin ve çevresinin haberi olmaması için kendi başına banyoda doğurduğu bebeğini yere düşürdü. Yere düşen bebeğin banyoda hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

CANSIZ BEDENİ POŞETE KOYUP ÇÖPE ATTI

Bebeğinin cansız bedenini poşete koyan S.E.'nin, evinden yaklaşık 300 metre uzaklıktaki çöp konteynerine attığı bildirildi. Hastaneye giden S.E.'nin, çocuğunu doğurduğunu ancak sağlık durumunun iyi olmadığından dolayı öldüğünü söylediği, genç kadının şüpheli açıklamaları ve defin ile ilgili belgeler olmaması nedeni ile şüpheye düşen sağlık çalışanlarının, durumu polise bildirildiği ve olayın bu şekilde ortaya çıktığı kaydedildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan S.E.'nin Emniyet Müdürlüğü'nde ve Cumhuriyet Savcılığında yapılan sorgusundan sonra tutuklanarak Niğde Kapalı cezaevine gönderildiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğururken Yere Düşürdüğü Bebek Öldü, Anne Poşete Koyup Çöpe Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement