Diyarbakırspor Taraftarları Erteleme İstemiyor - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Taraftarları Erteleme İstemiyor

Diyarbakırspor Taraftarları Erteleme İstemiyor

Diyarbakır'da iki haftadır neredeyse tüm spor aktivitelerinin güvenlik gerekçesiyle iptal edilmesi taraftarların tepkisine neden oldu.

21.10.2014 00:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır spor taraftarları kentlerindeki maçların ertelenmesini istemiyorlar. Geçtiğimiz haftalarda Diyarbakır'da yaşanan olayların ardından kentte sukünetin gelmesine rağmen spor müsabakalarının ertelenmesi taraftarların tepkisine neden oluyor.

BİRİLERİ BU KENTTE SPOR YAPILMASINI İSTEMİYOR

Diyarbakırspor Taraftarları adına konuşan Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay, "Birileri bu kentte spor yapılmasını hatta sosyal bir etkinlik bile istemiyor. İstanbul'da aylarca süren Gezi eylemlerinde kentin altını üstüne getirdiler yine de tek bir Müsabaka ertelenmedi. Kim ne derse desin, kanunlar ve uygulamalar maalesef Diyarbakır'da ayrı başka kentlerde ayrı uygulanıyor. 80'li yıllarda sıkıyönetimlerde bile ertelenmeyen karşılaşmalar 2014 yıllında birilerinin keyfi kararıyla insanlar mağdur ediliyor. Bu antidemokratik uygulamaları bu ülkede kimse görmüyor mu?. Bizleri spordan soğuttular. Heralde bu kararı alanlar sırf kendi koltuklarını düşündüklerinden yakında kimselerin sokağa dahi çıkmasını istemeyecekler. Bu durumu ve bu kararları alanları kınıyoruz. Üstelik alınan bu keyfi kararlardan ne kulüplerin bilgisi alınıyor, ne de kimseden görüş isteniyor. Maalesef muz ülkelerinde dahi görülmeyen anti uygulamaları, bu devirde yaşamaya başladık" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Taraftarları Erteleme İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement