Diyarbakirspor Sahasında Bir Haftada 2 Maç Oynayacak - Son Dakika
Spor

Diyarbakirspor Sahasında Bir Haftada 2 Maç Oynayacak

Diyarbakirspor Sahasında Bir Haftada 2 Maç Oynayacak

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımı Diyarbakırspor zorlu bir hafta geçirecek. Yeşil–Kırmızılı takım 22 Ekim Çarşamba günü ve 26 Ekim Pazar günleri sahasında iki maç oynayacak

20.10.2014 23:37

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Eyyüpspor beraberliğiyle kapatan Diyarbakırspor Çarşamba günü sahasında oynayacağı Halide Edip Adıvar Spor kulübü ve Pazar günü yine sahasında oynayaacğı Payas Belediyesi 1975 ile yapacağı maçlar için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil - Kırmızılı kulubün futbol şube sorumlusu Cemal Doğrul yaptığı açıklamada, "Geçen hafta liderle deplasmanda oynadığımız maçta Eyyüpspor ile 0 – 0 golsüz berabere kaldık. Şimdi önümüzdeki yani sahamızda bir hafta içerisinde oynayacağımız iki maçı düşünüyoruz. Bu iki maçıda sahamızda oynayacağız. İki maçımızıda kazanmamız gerekiyorki,ligde iddialı konumumuzu sürdürebilelim. Takım olarak hem güçlüyüz, hemde inançlıyız hedefimize ulaşacağımıza dair. Birlik beraberlik havası içerisinde harektimizi sürdüreceğiz" dedi.

Yeşil – Kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Fethi Çokkeser yönetimindeki idmanlarına,yüksek moralle başladılar. Antreman koşu ve kümtür fizik hareketleriyle başladı, teknik taktik ve ceza atışları ile sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakirspor Sahasında Bir Haftada 2 Maç Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement