Diyarbakırspor, Kemer Tekirovaspor Maçının Provasını Yapıldı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor, Kemer Tekirovaspor Maçının Provasını Yapıldı

Diyarbakırspor, Kemer Tekirovaspor Maçının Provasını Yapıldı

Geçen haftayı Payas galibiyetiyle kapatan Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Kemer Tekirovaspor maçının antrenmanlarını yoğun tempoda sürdürüyor.

19.03.2015 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor. Pazar günü sahasında oynayacağı Kemer Tekirovaspor maçı için Atatürk Stadında maçın provasını galibiyet için yaptı.

Yeşil – Kırmızılı takım Çarşamba günü Seyrantepe Şilbe tesislerinde teknik taktik ağırlıklı iki saat süren idman yaptı. Perşembe günüde maçın oynanacağı Atatürk stadında çift kale maç yaptı. Teknik Taktik ağırlıklı idmanda pozisyonlu ceza atışları da yapıldı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Geçen haftaki galibiyeti unuttuk. Ama verdiği moralle de yüksek tempolu antremanlar yapıyor. Yeni Diyarbakırspor olarak iyi bir döneme girdik. Çıkışımız güzel bunu en iyi şekilde yürütmek istiyoruz. Hedefimiz budur, bunu da devam ettirmek için sıkı bir birlik beraberliğe ihtiyacımız vardır. Sahamızda oynayacağımız maçımızı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Bunu yapacak güce de sahibiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor, Kemer Tekirovaspor Maçının Provasını Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement