Diyarbakırspor'dan, Şehirle Bütünleşme Projesi - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'dan, Şehirle Bütünleşme Projesi

Diyarbakırspor\'dan, Şehirle Bütünleşme Projesi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Diyarbakırspor, 30 Ağustos’ta Batman Petrolspor ile yapacağı sezon açılışı maçı öncesinde, valilik ve belediyeleri ziyaret ederek bütünleşmenin hesaplarını yapıyor.

18.08.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Diyarbakırspor, 30 Ağustos'ta Batman Petrolspor ile yapacağı sezon açılışı maçı öncesinde, valilik ve belediyeleri ziyaret ederek bütünleşmenin hesaplarını yapıyor. Ziyaretler nezaket amaçlı olacak.

Diyarbakırspor, yeni sezon öncesinde şehirle bütünleşmek için önemli bir programı hayata geçirmek istiyor. Vali Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Fırat Anlı ve Gültan Kışanak ile Sur, Kayapınar, Bağlar ve Yenişehir Belediye Eşbaşkanlarından randevu talep eden yeşil-kırmızılı kulüp, teknik heyet ve futbolcularla beraber ziyaretlerde bulunarak bütünleşme adına önemli bir adım atmak için çalışma başlatıldı.

"HER KESİME EŞİT MESAFEDEYİZ"

Kulüpten yapılan açıklamada, kentteki tüm kurumların, seçilmiş ve atanmış yöneticilerin önemsendiğine dikkat çekilerek, bu gibi organizasyonların bundan sonra sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada, "Diyarbakırspor, bu kentin en büyük markası ve ortak değeridir. Sadece sportif değil, aynı zamanda sosyal misyonu vardır. Kentin çimentosu olan Diyarbakırspor'u siyasallaştırmadan, herkese ve her kesime eşit mesafede tutma anlayışına büyük önem veriyoruz. Bundan sonra da aynı çizgiyi koruyacağız" denildi.

"TAMAMEN NEZAKET AMAÇLI OLACAK"

Ziyaretin tamamen nezaket amaçlı olacağı ifade edilen açıklamada, "Halkla ve kentteki kurumlarla bütünleşmeye büyük önem veriyoruz. Halkımızın iradesiyle seçilen kent yöneticilerini ve her zaman kapısı bizlere açık olan sayın valimize nezaket ziyaretinde bulunmak istiyoruz. Ziyaret etme talebimizi ilettik. Verecekleri cevaplara göre takvim belirleyerek teknik heyet ve futbolcularımızla beraber ziyaretler gerçekleştireceğiz. Kent yöneticilerini her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Kendilerini maçlarımıza davet edeceğiz. Bu ziyaretimiz tamamen nezaket amaçlı olacak. Kulübün geleceğiyle ilgili proje ve çalışmalarla ilgili taleplerimizi ise daha sonra iletmeyi planlıyoruz. Bu konuda duyarlı davranacaklarına inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'dan, Şehirle Bütünleşme Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement