Diyarbakırspor'a Ceza Gelebilir - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'a Ceza Gelebilir

Diyarbakırspor\'a Ceza Gelebilir

Geçtiğimiz hafta sonu Diyarbakırspor, kendi evinde oynadığı Çine Madran maçında çıkan saha olayları nedeniyle TFF Hukuk Kurulu tarafından PFDK sevk edildi.

18.09.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı seyircisinin taşkın davranışı nedeniyle ceza kuruluna sevk edilen Yeşil-Kırmızılı kulübün nasıl bir ceza alıp almayacağı önümüzdeki günlerde toplanacak olan kurulun kararına kaldı.

Son yıllarda hemen hemen hiç bir ceza almayan Diyarbakırspor, şirketleşerek hiç kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde, sadece bir kişinin özverisiyle ayakta durmaya çalışırken, bizzat kendi taraftarları içerisinden bir kaç kişi tarafından geçen hafta oynadığı maç sonrası takım otobüsü taşlanmış ve bazı olaylar yaşanmıştı.

Rakip takım ve oyuncuları için hiç bir sorun olmayan maç sonrası gözlemci raporlarıyla PFDK'na sevk edildi. TFF tarafından yapılan açıklamada, Hukuk Müşavirliği'nin 16.09.2014 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporunda şöyle dendi: "YENİ DİYARBAKIR A.Ş Kulübü'nün 14.09.2014 tarihinde oynanan YENİ DİYARBAKIR A.Ş-ÇİNE MADRANSPOR 3.Lig 2.Grup müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi gereği "saha olayları" nedeniyle PFDK' ya sevkine karar verilmiştir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'a Ceza Gelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement