Diyarbakırlılar Soruyor: Atatürk Stadı Ne Olacak? - Son Dakika
Spor

Diyarbakırlılar Soruyor: Atatürk Stadı Ne Olacak?

Diyarbakırlılar Soruyor: Atatürk Stadı Ne Olacak?

Diyarbakır'ın kent merkezinde bulunan Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk stadının ne olacağı Diyarbakırlıların merak konusu oldu.

21.03.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki tane profesyonel takım olan ama resmi sıfatta stada benzeyen tek stad olan Atatürk stadı, stat yapılmadan, rant için birilerine kurban edilmek için erken yıktırılmak istendiği belirtiliyor.

Diyarbakır'da yapılacak stadın yüzde 5'inin bittiğini iddia edenlerin ortaya somut bir şey koyamadığını ileri süren bir grup Diyarbakırspor taraftarı, Atatürk stadının kalması için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını belirterek, Atatürk stadını birilerine peşkeşçekilmesine müsaade etmeyeceklerini dile getirdi.

Futbol sever arkadaşları adına konuşan taraftarlardan Ramazan Barangol, konunun tüm Diyarbakırlıları ilgilendirdiğini belirterek, bir oldubittiye müsaade etmeyeceklerini ifade ederek, "Diyarbakırspor maçlarını nerede oynayacak. Şu anda Atatürk stadında tribünlerde yıkılma yok, çökme yok, çatlama yok, yalancı ve uydurma ayak oyunları raporlarıyla yıkılma tehlikesi vardır deniyor. İşin içine muhakkak para girmiştir. Diyarbakırspor'un maçlarına 4.600 kişiden fazla giremez diye mağdur ediliyor. Ama parti, festival veya bir konser olursa binlerce kişiye yaranabilmek için kapılar ardına kadar açılıp tribünler tıklım tıklım ediliyordu. Bunu hiç kimse inkar edemez. Bugüne kadar Atatürk stadında kim öldü yıkıntıdan. Biz demiyoruz ki stad yıkılmasın,yıkılsın ama bitirilsin hazır vaziyete gelsin ondan sonra Atatürk stadı yıkılsın ebetteki bu olacak. Ama Diyarbakırspor mağdur edilmesin stad bitsin ondan sonra ne yapılacaksa yapılsın. 800 gün sonra güya bitecek olan yeni stadın bitmesi beklensin ondan sonra işlemler yapılsın. Diyarbakır halkı, tüm Diyarbakır milletvekillerini bu konuda göreve ve duyarlı olmaya davet ediyor" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırlılar Soruyor: Atatürk Stadı Ne Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement