Diyarbakır'da Aile Katliamı: Oğul Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Diyarbakır'da Aile Katliamı: Oğul Tutuklandı

Diyarbakır\'da Aile Katliamı: Oğul Tutuklandı
20.11.2025 10:05

Emre Torgut, annesi ve ağabeyini pompalı tüfekle öldürerek tutuklandı. Olayın detayları inceleniyor.

DİYARBAKIR'da annesi İlknur Torgut (52) ile ağabeyi Onur Torgut'u (26) pompalı tüfekle öldüren Emre Torgut (18), tutuklandı.

Olay, dün sabah saatlerinde Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki bir sitede meydana geldi. Ankara'da bulunan baba, 8'inci kattaki ailesine ulaşamayınca durumu yakınlarına bildirdi. Binaya gelen yakınları, ailenin oğlu Emre Torgut'un elinde pompalı tüfekle kaçtığını gördü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, İlknur Torgut ile oğlu Onur Torgut'u kendi yataklarında, başlarına pompalı tüfekle ateş edilmiş şekilde buldu. Anne ile oğlunun öldüğü belirlendi. İncelemenin ardından cansız bedenler otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

ANNE İLE OĞLU YAN YANA DEFNEDİLDİ

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından anne İlknur Torgut ile oğlu Onur Torgut'un cenazeleri, Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'na getirilerek gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emre Torgut, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Aile Katliamı: Oğul Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement