Diyarbakır'da 4 Terörist Öldü - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 4 Terörist Öldü

Diyarbakır\'da 4 Terörist Öldü

Diyarbakır'ın Dicle ilçesine sızan ve AK Parti binasına bombalı saldırı planlayan 3 terörist öldürüldü. Lice'de ise elindeki bombanın patlaması sonucu 1 terörist öldü.

03.09.2015 16:41  Güncelleme: 17:44

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde akşam saatlerinde emniyet müdürlüğü ve özel harekat nöbet kulübesine saldıran teröristlere yönelik operasyonlarda 3 terörist etkisiz hale getirilirken, Lice ilçesi Duru Jandarma Karakolu yakınlarında ise yola el yapımı patlayıcı yerleştirmeye çalışan bir terörist elindeki bombanın patlaması sonucu öldü.

ÖZEL HAREKAT NÖBET KULÜBESİNE SALDIRDILAR

Dicle ilçesine sızan bir grup terörist ilçe emniyet müdürlüğü ile özel harekat nöbet kulübesine saldırdı. Saldırıya güvenlik kuvvetlerinin anında karşılık vermesi sonucu çatışma çıktı. Çıkan çatışmanın ardından teröristler karanlıktan faydalanarak kaçtı.

3 TERÖRİST SİLAHLARIYLA ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Sürdürülen operasyon kapsamında kaçan teröristlerden 3'ü silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirildi.

3 ÇUVAL PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

Dicle ilçesine sızan ve AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı önünde araçlarını park eden teröristlerin park ettiği araçta yapılan incelemede 3 çuval patlayıcı olduğu belirtildi.

İLÇEYİ HAVAYA UÇURACAKLARDI

Güvenlik kuvvetlerinin uzun namlulu silahlı saldırıya anında karşılık vermesi ile paniğe kapılarak kırsala kaçan ve 3'ü ölü olarak ele geçirilen teröristlerin ilçe merkezine soktukları aracı patlatmayı hedefledikleri tespit edildi. Aracın patlatılması durumunda ilçede büyük bir facia yaşanabileceği bildirildi.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ İNCELEMEYE ALINDI

Aracı patlatmaya vakit bulamadan güvenlik kuvvetleri tarafından öldürülen PKK'lıların AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı önüne park ettikleri bomba yüklü araç sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemi altında incelemeye alındı.

Çevrede güvenlik önlemi alınmasının ardından bölgeye gelen bomba imha uzmanları araçta inceleme yaptı.

AK PARTİ BİNASI HEDEF ALINDI

Teröristlerin aracı AK Parti İlçe Başkanlığı önüne kasıtlı olarak park ettikleri ve hedeflerinde AK Parti binası ile ilçe merkezinde bulunan güvenlik kuvvetleri olduğu belirlendi.

Araç içerisinde bulunan bomba etkisiz hale getirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ELİNDEKİ BOMBA PATLAYAN TERÖRİST ÖLDÜ

Öte yandan Diyarbakır- Bingöl karayolu Lice ilçesi Duru Jandarma Karakolu yakınlarında yola EYP döşemeye çalışan bir terörist elindeki bombanın patlaması sonucu öldü.

TERÖRİST PARÇALANARAK ÖLDÜ

Teröristin parçalanarak öldüğü belirtildi. Patlamanın ardından bölgeye giden güvenlik kuvvetleri önlem aldıktan sonra bölgede inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 4 Terörist Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (78)

  • batman 72: Dünya 4 pislikten kurtuldu darisi kalan. Pisliklerin basina bende kurdum ama bu pislik pkk yi lanetliyorum 117 3 Yanıtla
  • piran: Dicleliyim, çatışma çıktı ama ölü falan yok yalan haber. 19 97 Yanıtla
  • ERBAA: UYANIK OL EY ANADOLU HALKI.... NEDEN HERKES AKP VE RECEP TAYİP ERDOĞAN A SALDİRİYOR..ÇÜNKÜ VATANİMİZ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPİYORDA ONDAN..KENDİ TANKİMİZ,HELİKOPTERİMİZ,SAVAŞ GEMİMİZ,İHA LAR,UYDULAR....HEP KENDİMİZ YAPIYORUZ...BAŞ ORTUSUNU UNUTMA,KORKMADAN CAMİYE GİDEBİLİYORUZ...İMF YE BORCU BU HÜKÜMET BİTİRDİ.DİK DURAN TÜRKİYE VAR ARTIK... BU İÇ VE DIŞ DUSMANLARİN ZORUNA GİDİYOR....İNADİNA AKP...VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİ SEVEN ....AKP YE GELİR... 68 17 Yanıtla
  • Serdar: Ohhhhhhhh ....aşşşaklarım serimledi! 62 8 Yanıtla
  • GÜZEL HABER: NE GÜZEL HABERLER BUNLAR RABBİM SAYISINI ARTTIRSIN.GÜZEL ÜLKEMİ TEMİZLESİN BUNLARDAN 57 2 Yanıtla
  • dicleli: ben dicledeydim çatışma çıktı asker geri çekildi yalanla haber yapmayn be milleten utanın bu yalanla türkiyeyi batırdınz 1 55 Yanıtla
  • Mutlu: OH ne güzel olmuş. Gebermişler içimin biraz olsun ferahladı. Hepsinin o bombolar ellerinde patlar inşallah 50 4 Yanıtla
  • D bakırlı: Kahralsun pkk 53 0 Yanıtla
  • Hayri akkabak: Medyanın yalanciligi ortada biz ordaydik ne ölen ne yaralanan oldu 36 17 Yanıtla
  • Kültürbaz haydo: SODA SISESI YOK MU SODA SISESI. ÖLENLERİ BOŞ GÖNDERMEYELİM LÜTFEN 40 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement