Dijital Yaşam Ortamları Kongresi - Son Dakika
Güncel

Dijital Yaşam Ortamları Kongresi

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nce ana teması "Mobil Uygulamalar ve İçerik Geliştirme" olarak belirlenen "Dijital Yaşam Ortamları Kongresi" düzenlenecek.

10.04.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nce ana teması "Mobil Uygulamalar ve İçerik Geliştirme" olarak belirlenen "Dijital Yaşam Ortamları Kongresi" düzenlenecek.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi'nde 4-6 Mayıs'ta gerçekleştirilecek kongre, mobil teknolojilere ilgi duyan akademisyen, öğretmen, öğrenci ve firma yetkililerini bir araya getirecek. Kongrede, mobil uygulamalar ve hukuk, mobil öğrenme, mobil ödeme sistemleri, mobil gazeteler, engelliler için mobil uygulamalar, talepler ve çözümler gibi bir çok başlıkta panel, bildiri ve çalıştay yer alacak.

CeBIT Bilişim Eurasia ve Next&Next Star işbirliğiyle gerçekleşecek kongreye Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İnterneti Geliştirme Kurulu Başkanı Serhat Özeren, Dünya Fütüristler Birliği Türkiye Başkanı Alphan Manas ve bir çok davetli konuşmacı mobil uygulamalarla ilgili son gelişmeleri paylaşacak.

Kongre kapsamında İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bin öğretmen de katılarak, mobil uygulamalarla ilgili son gelişmeleri takip etme şansı bulacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dijital Yaşam Ortamları Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement