Devrek'te Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliklileri - Son Dakika
Yerel

Devrek'te Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliklileri

Devrek\'te Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliklileri

Bu yıl "Cami, Kadın ve Aile" temasıyla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Zonguldak'ın Devrek ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

07.10.2013 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl "Cami, Kadın ve Aile" temasıyla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Zonguldak'ın Devrek ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Devrek'te görev yapan din görevlilerinin protokol ziyaretleri ile başlayan kutlamalar, sonraki günlerde camilerde düzenlenen hatim ve mevlit programları ile devam etti. Kadınlara yönelik seminerler de düzenlenirken, Kızılay işbirliği ile din görevlileri kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kutlamaların son gününde, Atatürk Kültür Merkezi'nde konferans gerçekleştirildi. Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın öneminin anlatıldığı konferansa Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Devrek Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Devrek Özel İdare Müdürü İlyas Açık, daire müdürlerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, sinevizyon gösterimi ve tasavvuf musikisi dinletisi sunuldu. İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün tarafından verilen konferansın sonunda, ilçe, belde ve köylerdeki camilerin yapılmasına katkı veren kişi ve kuruluşlara birer teşekkür belgesi' verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek'te Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliklileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement