Suriye'de düğüne el bombalı saldırı: 33 yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Suriye'de düğüne el bombalı saldırı: 33 yaralı

12.12.2025 22:35

Suriye'nin Dera ilinde bir düğüne el bombalı saldırı düzenlendi. Olayda aralarında çocukların da bulunduğu 33 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Suriye'nin güneyindeki Dera ilinde bir düğüne düzenlenen el bombalı aralarında çocukların da bulunduğu 33 kişi yaralandı.

DÜĞÜNE EL BOMBALI SALDIRI

Suriye resmi haber Ajansı SANA, Suriye'nin güneyindeki Dera ilinin Abidin köyünde düğün sırasında bir patlamanın meydana geldiğini duyurdu. Haberde düğüne el bombalı saldırı düzenlendiği belirtildi.

33 KİŞİ YARALANDI

Haberde, düğün sırasında aralarında çocukların da yer aldığı 33 kişinin yaralandığı bildirildi. Dera Ulusal Hastanesi Müdürü Dr. Nizar Reşdan, patlamanın ardından yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırıldığını belirtti. Patlama nedeniyle bir kişinin bacağının koptuğu aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'de düğüne el bombalı saldırı: 33 yaralı - Son Dakika


Advertisement