Mustafa Denizli'nin Yardımcıları Davala-Aşık İkilisi Olacak - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli'nin Yardımcıları Davala-Aşık İkilisi Olacak

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Denizli ile anlaşıldı. Denizli'nin yardımcılarının Ümit Davala ve Emre Aşık olması bekleniyor.

24.11.2015 10:20  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi resmen başladı. Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Denizli ile anlaşıldı. Denizli ile yapılan anlaşma 1.5 yıllık.

YARDIMCILAR DAVALA-AŞIK İKİLİSİ

Denizli'nin yardımcılıklarını kimin yapacağı da merak edilen bir başka konu... Sarı-Kırmızılılar, halen kaleci antrenörü olarak görev yapan Claudio Taffarel'le yola devam edecek. Denizli'nin diğer yardımcılarının ise Ümit Davala ve Emre Aşık olması bekleniyor.

HAFTA SONUNDA TAKIMIN BAŞINDA

Yardımcılarının kim olacağı şeklindeki soruyu yanıtlamayan Denizli, "O kadar detaylı bir çalışmam olmadı. Şu anda çalışma arkadaşım mevcut değil. Buraya çok yakın iki isimle konuşacağım. Bir tanesi Fatih Terim, diğeri Hamza hocamız. Oradaki konumu benden çok daha iyi bilen insanlar. Onları arayıp bilgileri varsa tavsiyelerini alırım. Camia için en faydalı çalışmayı nasıl yapabiliriz ona odaklanırız. Kafamda bir kişi var ama net bir şey yok. Burada yapacak daha önemli programlı işlerim var. Bugün evet deyip yarın takımın başına geçmenin normal tarafı olmaz. İnşallah hafta sonunda takımla ve taraftarla birlikte olacağız." diyerek takımla çalışmalara başlangıç tarihini duyurdu.

Mustafa Denizli\'nin Yardımcıları Davala-Aşık İkilisi Olacak

Son Dakika Spor Mustafa Denizli'nin Yardımcıları Davala-Aşık İkilisi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • şahin sahin: .futboldan soğuttular. Abi yöneticiler kesin fb ye bjk ye çalışıyor. Bunlar cimbomlu değil. Denizli bu yönetimi kesin istifa ettirir inşallah. 3 0 Yanıtla
  • asım: Cümmüş çalıp oynarlar oh oh yandan 1 0 Yanıtla
  • DÜZCELİ: emre asik varsa gecmis olsun.. 0 0 Yanıtla

Advertisement