Demirtaş: Arda Turan'ın Barcelona'da Başarılı Olacağına İnanıyorum - Son Dakika
Spor

Demirtaş: Arda Turan'ın Barcelona'da Başarılı Olacağına İnanıyorum

HDP Eş Başkanı Demirtaş, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferiyle ilgili "Türkiye sporu ve futbolu için önemli bir gelişmedir. Ben başarılı olabileceğini düşünüyorum, inanıyorum." dedi.

07.07.2015 23:30  Güncelleme: 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, milli futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da başarılı olacağını söyledi.

Diyarbakır'da bulunan Demirtaş, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Demirtaş, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi konusunda yöneltilen bir soru üzerine, "Arda Turan'ın Barcelona'ya gitmesi iyi bir gelişmedir. Hem Barcelona için hem de Arda için. Türkiye sporu ve futbolu için önemli bir gelişmedir. Ben başarılı olabileceğini düşünüyorum, inanıyorum. Arda Turan Barcelona'da kendini sevdirecektir. Hem futboluyla hem Barcelona'da halkla, seyircisiyle iyi bir kaynaşma, iyi bir buluşma sağlayacağını düşünüyorum. Umut ediyorum ki Barcelona'da kendisini izleme ve destekleme fırsatımız olur. Başarılar diliyorum kendisine, hayırlı olsun" dedi.

Demirtaş: Arda Turan\'ın Barcelona\'da Başarılı Olacağına İnanıyorum

Son Dakika Spor Demirtaş: Arda Turan'ın Barcelona'da Başarılı Olacağına İnanıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (155)

  • Berfo: Güzel insanlar buradaki faşist ırkçı insanlara sakın aldırış etmeyin.. İt urur kervan yürür misali.. Bunların kendilerine bir faydası yok aile sevgisi terbiyesi almamış ama lafa gelince vatansever geçinen asker kaçakları dır.. Bu ülke hepimizin ülkesi Kürt ün Türk ün Arap ın ülkesi değil insanlığın ülkesidir... Yıllarca birbirimize nefretle düşmanca yakınlaştırdılar ama biz inşallah bu oyunu bozacağız.. Ya biz öncelikle insanız elimizde değildi ki irkimizi cinsimizi seçip öyle dünyaya gelmeyi... Eğer kim bu ülkede hainlik peşindeyse yani sizin tabirinizle Kürtler hayin ise Allah bu mübarek aylarda bizlerin canını alsın.. Ama kim de bu ülkede ırkçılık yapıyorsa haksızlık yapıyorsa eziyet ettiriyorsa Rabbim onun belasını versin.. Saygılarımla.. 145 2 Yanıtla
  • batmanli: baskan iyi diyorsa iyidir bizde artik barcalona taraftariyiz 66 30 Yanıtla
    zzzzz: Tabi yalani yanlisi olmax ne dese dogru hasa peygamber 0 0
  • Korkut: Bu ülkenin başının belaları 35 52 Yanıtla
  • ankaralı: adamın hasısın 45 39 Yanıtla
  • Kapak: Onada mı karıstın pkk haracımı kescen pislik 26 57 Yanıtla
  • batı: aman ne mutlu bu konudada fikrini söylemiş sen katlettiğin müslüman kürtlerden haber ver 30 46 Yanıtla
  • haydiiii: turkiye degil turk sporu!!! 21 52 Yanıtla
    cevap: İstiklâl marşını okumayan çıkmış türk futbolundan bahsediyor... 0 0
  • Haydeee ordan : Bölücülüğü hayır seloya evet kardeşlik işte budur Ayrım yapıp durmayın PKK çocuk katili diyenler AKP işid de katil hadi bakalım 36 33 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement