Demir Çubuğa Asılı Cesedin Adli Tıp Ön Raporu Çıktı - Son Dakika
Güncel

Demir Çubuğa Asılı Cesedin Adli Tıp Ön Raporu Çıktı

Demir Çubuğa Asılı Cesedin Adli Tıp Ön Raporu Çıktı

Beyoğlu'nda demir çubuğa asılı bir halde bulunan Turan Polat'ın cesedi üzerinde Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede olayın intihar olduğu belirtildi.

24.11.2015 16:25  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beyoğlu ilçesinde demir çubuğa asılı bir halde bulunan Turan Polat isimli şahsın cesedinin üzerinde Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede olayın intihar olduğu anlaşıldı. Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan ön raporda cesedin üzerinde darp ya da ekimoz izi bulunmadığı, ölümün kendini asma sonucu meydana geldiği belirtildi. Ceset üzerinden alınan kan örneklerinin ise incelemesi sürüyor. Öte yandan Turan Polat'ın akrabalarının polise son zamanlarda maddi sıkıntı çektiğini anlattıkları öğrenildi.

POLİSE GELİŞ KAYITLARI OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİ

Beyoğlu, Cihangir Mahallesi'nde önceki gün iple boynundan asılı halde bir erkek cesedi bulunmuştu. Köpeğini dolaştırmaya çıkan bir kişi tarafından bulunan cesedin, üzerinde yapılan incelemede Turan Polat adlı kişiye ait olduğu tespit edilmişti. Turan Polat'ın daha önceden 'resmi belgede sahtecilik', 'dolandırıcılık', 'uyuşturucu madde bulundurmak', 'suç işlemek için örgüt kurmak ve üye olmak' suçlarından polise geliş kaydı olduğu ortaya çıkmıştı.

ÖN RAPOR ÇIKTI

Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Turan Polat'la ilgili otopsi ön raporu tamamlandı. Rapora göre ölümün kendi asmak suretiyle meydana geldiği belirtildi. Turan Polat'ın vücudunda yapılan incelemede herhangi bir darp ya da ekimoz izine rastlanmadığı aynı raporda belirtildi. Turan Polat'tan alınan kan örneklerinin ise incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayla ilgili yapılan soruşturmada Turan Polat'ın bir süredir maddi sıkıntı çektiği bu nedenle intihar etmiş olabileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demir Çubuğa Asılı Cesedin Adli Tıp Ön Raporu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • liceli amed: abi be hem dunyani hem ahiret den oldun bu cani sen vermedin ki sen alasan niye kiydin canina dunya dert cile dunyasi tamam da mucadele et seydin dunya imtihan dunyasi 15 1 Yanıtla
  • camlıca: imam hatipliler kadar başına taş düşsünde nekadar geri kafalısınız harbiden 11 2 Yanıtla
  • pkk oy icin insanlari. öldürüyor : sen onlara calismiyormuydun isine gelir kılıctaroğlu. pkkyla vuramadin rusyaya yanaştın.kendi. ülkene hainlik yaptın bakalım rusya seni kurtacakmi 1 9 Yanıtla

Advertisement