Demet Evgar ile Sarp Levendoğlu Aşk Yaşamaya Başladı - Son Dakika
Magazin

Demet Evgar ile Sarp Levendoğlu Aşk Yaşamaya Başladı

Demet Evgar ile Sarp Levendoğlu Aşk Yaşamaya Başladı

Başarılı oyuncu Demet Evgar ile 'Emret Komutanım' dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Sarp Levendoğlu, yeni bir aşka yelken açtı.

13.11.2013 15:43  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoga eğitmeni Çağ Rical Gürle ile ilişkisini geçen yaz bitiren 'Bir Erkek Bir Kadın'ın başrol oyuncusu Demet Evgar ile meslektaşı Sarp Levendoğlu arasında yeni bir aşk başladı.

'EMRET KOMUTANIM' DİZİ SETİNDE TANIŞTILAR

İki ünlü oyuncu 2005'de yayınlanan "Emret Komutanım" dizisinin setinde tanışmıştı. Evgar dizide Üsteğmen Çiğdem'i canlandırırken Sarp Levendoğlu ise 'Levent Komutan'ı oynuyordu.

AŞKLARI 1 AY ÖNCE BAŞLADI

İkilinin arasındaki aşkın ise 1 ay önce başladığı öğrenildi. En son 'Mor Menekşeler' dizisinde rol alan Levendoğlu, 4 yıldır birlikte olduğu oyuncu Begüm Birgören'le 4,5 ay önce yollarını ayırmıştı.

BOY FARKI ESPRİ KONUSU OLDU

Yeni aşklarına yelken açan çiftin arasındaki boy farkı ise yakın dostları arasında espri konusu oldu. 1.94 boyundaki Sarp Levendoğlu ile 1.63'lük Evgar'ın aralarındaki 30 cm'lik fark için arkadaşları, basketbolcu Shaquille O'Neal benzetmesi yapıyor. NBA'in 2.12'lik dev yıldızı Shaquille O'Neal ile kız arkadaşı arasındaki boy farkı ise 60 santim.







Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Demet Evgar ile Sarp Levendoğlu Aşk Yaşamaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement