Darıca, Mustafa Karataşı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Darıca, Mustafa Karataşı Ağırladı

Darıca, Mustafa Karataşı Ağırladı

Prof. Dr. Mustafa Karataş, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde, “Peygamberimiz’in Aynasında Birlik ve Beraberlik” konulu söyleşisi ile Darıcalılar’la buluştu.

18.11.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. Mustafa Karataş, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde, "Peygamberimiz'in Aynasında Birlik ve Beraberlik" konulu söyleşisi ile Darıcalılar'la buluştu.

Darıcalılar'ın salonu tıklım tıklım doldurduğu söyleşide Mustafa Karataş, Hz. Muhammed (S.A.V.)'in hayatından kesitler sunarak birlik ve beraberlik üzerine mesajlar verdi. Karataş, İslam coğrafyasının günümüzdeki durumuna da değinerek, "Nerede güzel bir coğrafya varsa vahşi Batı orayı sömürüyor. Bunlar perde arkasından maşalar bulup ortalığı kana buluyorlar. Bir yerde bir çatışma varsa orada dış güçlerin etkisi vardır. Bugün Müslüman coğrafyasında her gün oluk oluk kan alıyor. Maalesef ki Müslüman ülkeler arasında birlik ve beraberlik olmadığı için ezilenler, sömürülenler hep Müslümanlar oluyor. Bizler birlik olmalıyız, beraber olmalıyız. Güçlü olmanın yolu birlik ve beraberlikten geçiyor" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca, Mustafa Karataşı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement