Cruzeiro, Alex de Souza'ya Jübile Düzenleyecek - Son Dakika
Spor

Cruzeiro, Alex de Souza'ya Jübile Düzenleyecek

Cruzeiro, Alex de Souza\'ya Jübile Düzenleyecek

Bezilya Ligi ekiplerinden Cruzeiro, Fenerbahçeli efsane Alex de Souza için jübile maçı düzenleyecek.

28.05.2015 22:39  Güncelleme: 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cruzeiro, eski Fenerbahçe kaptanına özel bir jübile maçı düzenleyecek.

Futbolu Coritiba'a bırakan, ardından Coritiba ile Palmeiras kulüplerinin ayrı ayrı veda maçları organize ettiği Alex de Souza ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı...

JÜBİLE MAÇI DÜZENLENECEK

Milliyet'in haberine göre, eski Fenerbahçe kaptanının formasını giydiği kulüpler içerisinde yer alan Cruzeiro da, efsane futbolcu için bir jübile maçı düzenlemeye karar verdi.

2000-2004 yılları arasında formasını giydiği Cruzeiro'da hem lig hem de Libertadores şampiyonlukları yaşayan Alex'in veda maçına, kulübün eski efsane oyuncularının davet edileceği belirtildi.

Alex'in konuyla ilgili yarın bir basın toplantısı düzenleyeceği ve 27 Haziran'da yapılması düşünülen karşılaşma ile ilgili detayları açıklayacağı ifade edildi.

O KADRODAN 6 FUTBOLCU TÜRKİYE'YE GELDİ

Cruzeiro'ya altın çağını yaşatan o takımda Alex de Souza'nın yanı sıra, Türkiye'de değişik kulüplerde forma giyen Felipe Melo, Marcio Nobre, Edu, Cris ve Maldonado da yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cruzeiro, Alex de Souza'ya Jübile Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • KİNG FB: Kralsın 6 4 Yanıtla
  • Sucukluyumurta: Sen gittiğinden beri 2senedir dogru düzgün fner macı seyretmedim..seni canlı seyretmek bize nasip oldu..futbolunun güzelliği sarhos ederdi bütün Stadı..sana yapılanları gercek hicbir Fenerbahçeli kabul edemez..Aziz Yıldırım Fenerli felan degil olsaydı sana bunları yapmazdı..kro Aykut yedirdi seni.. Ama taraftar affetmez görüyor herseyi stad bomboş..Aziz DEFOL git artık 5 0 Yanıtla

Advertisement