Çorum'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Elektrik Kesintisi

Kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalardan dolayı Mecitözü ve Kargı ilçelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

16.12.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Çorum İl Koordinatörlüğünce Mecitözü ve Kargı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

YEDAŞ Çorum İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yürütülen faaliyetler kapsamında Mecitözü ile Kargı ilçelerinde bakım ve onarım çalışması yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, Mecitözü ilçesinde 18 Aralık Perşembe günü 09.00 ile 11.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında Beyözü, Tanrıvermiş, Çitli, Sarıhasan, Pınarbaşı, Işıklı, Terken, Gökçebel, Alören, Elmabaşı, Kuyucak, Köprübaşı köylerine, 19 Aralık Cuma günü 09.00 ile 11.00 saatleri arasında da Beyözü, Tanrıvermiş, Çitli, Sarıhasan, Pınarbaşı, Işıklı, Terken ve Gökçebel köyleri elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kargı ilçesinde ise 18 Aralık Perşembe günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Karacaoğlan köyünde elektrik kesintisinin uygulanacağı ifade edilen açıklamada, kesintiden dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile vatandaşların tedbirli olmaları istendi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement