Çorum'da Cinayet Sanıklarına 18'er Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Cinayet Sanıklarına 18'er Yıl Hapis Cezası

Çorum\'da Cinayet Sanıklarına 18\'er Yıl Hapis Cezası

Çorum'da bir kişinin öldürülmesi bir kişinin de yaralanmasına neden olan olayla ilgili yargılanan Mustafa İçli ve Taner Kaya, 18 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

16.12.2014 15:36  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da bir kişinin öldürülmesi bir kişinin de yaralanmasına neden olan olayla ilgili yargılanan 38 yaşındaki Mustafa İçli ve 25 yaşındaki Taner Kaya, 18 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay 2012 yılı Mayıs ayında meydana geldi. İddiaya göre Mustafa İçli ve Taner Kaya, aralarında husumet bulunan 44 yaşındaki Hacı Çelik ile yolda karşılaşınca kavga etti. Kavganın büyümesiyle çıkan kavgada Hacı Çelik tabancayla vurularak öldürüldü. Oğlu 18 yaşındaki Ahmet Çelik ise yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan Mustafa İçli, tutuklanırken, Taner Kaya ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bugün Çorum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmaya tutuklu sanık Mustafa İçli ile tutuksuz sanık Taner Kaya ve avukatlar katıldı. Sanıkların son savunmasının ardından mahkeme heyeti "Adam öldürmek ve yardımda bulunmak" suçlarından Mustafa İçli ile Taner Kaya'ya da 18 yıl 4'er ay hapis cezası verdi. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Cinayet Sanıklarına 18'er Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement