Isparta'da Çocukların Harçlıkları Polis Amcalarından - Son Dakika
Yerel

Isparta'da Çocukların Harçlıkları Polis Amcalarından

Isparta\'da Çocukların Harçlıkları Polis Amcalarından

Isparta Emniyet Müdürü Caner Tayfur ile polis ekipleri, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocuklara bayram harçlığı verdi.

25.07.2014 13:06  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Emniyet Müdürü Caner Tayfur ile polis ekipleri, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocuklara bayram harçlığı verdi ve tanımadıkları kişilerden şeker ve para almamaları konusunda uyardı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce başlatılan "Bayram Harçlığı Projesi" kapsamında İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur ile polis ekipleri, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocukların odalarını ziyaret etti.

Çocuklara bayramlarda tanımadıkları kişilerden yardım istememesi, şeker ve para almamaları konusunda uyaran Tayfur, çocuklara içinde para, çikolata, kitap ve broşür bulunan çanta hediye etti.

Tayfur, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramlarda çocukların tanımadıkları kişilerle iletişime geçmesinden kaynaklı olumsuzlukların önüne geçmek için Bayram Harçlığı Projesi'ni başlattıklarını söyledi.

Farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Tayfur, çocukları, ailelerinin bilgisi olmadan başkalarıyla dolaşmamaları veya yabancılardan harçlık ve çikolata almamaları konusunda uyardıklarını sözlerine ekledi. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Isparta'da Çocukların Harçlıkları Polis Amcalarından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement