Çocuklara Tiyatro Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Çocuklara Tiyatro Eğitimi

Çocuklara Tiyatro Eğitimi

Odunpazarı Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği destek her geçen gün artıyor.

18.11.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi'nin sanata ve sanatçıya verdiği destek her geçen gün artıyor. Yaşanacak ve sanatla iç içe bir Odunpazarı parolasıyla çalışmalarına devam eden Odunpazarı Belediyesi, tiyatro eğitimlerine devam ediyor.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Eskişehir ve Türkiye'nin kültür sanat alanında uzman sanatçı ve eğitmenler ile birlikte yetişkinlere verdiği tiyatro eğitiminin ardından çocuklara yönelik tiyatro eğitimlerine de başlıyor.

7-12 YAŞ GRUBU

Çocukların sanatsal yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu bünyesinde oluşturulan çocuk tiyatrosu kayıtları başladı. Yetkililer yaptığı açıklamada, çocuklara küçük yaşta tiyatroyu sevdirmek, sanata küçükken başlamalarını sağlamak amacıyla açılan tiyatro eğitimine, 7-12 yaş aralığındaki çocukların katılabileceğini belirtti.

BİR YILDA BİR OYUN

Yaratıcı drama, ses, diksiyon ve temel tiyatro eğitimlerinin verileceği çocuk tiyatrosunda eğitimin 1 yıl süreceğini belirten yetkililer, 1 yılsonunda çocuk tiyatrosu öğrencilerinin en az 1 oyun sahneleme hedeflerinin olduğunu ifade etti.

SON BAŞVURU TARİHİ 7 ARALIK

Çocuk tiyatrosuna katılmak isteyen çocukların kayıt yaptırmak için Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'ne gelmeleri gerektiğini aktaran yetkililer, son başvuru tarihinin 7 Aralık olduğunu belirtti. Çocukların kayıt yaptırma işlemine velileri ile birlikte gelmeleri gerektiğini de ifade eden yetkililer, kayıt sırasında nüfus cüzdanı, veli izin belgesi ve 2 adet fotoğrafın gerekli olduğunu bildirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklara Tiyatro Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement