Çocuk Sokağı Şenlikleri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Çocuk Sokağı Şenlikleri Sona Erdi

Çocuk Sokağı Şenlikleri Sona Erdi

Muratpaşa Belediyesi Çocuk Sokağı Şenlikleri sona erdi.

26.04.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Çocuk Sokağı Şenlikleri sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 haftadır süren Çocuk Sokağı Şenlikleri sona erdi. 23 Nisan'ın coşku içinde, Muratpaşa'nın heryerinde kutlanması amaçlanan ve her hafta sonu bir bölgede düzenlenen Çocuk Sokağı Şenlikleri Falez 2 Park'daki etkinliklerle sona erdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren Falez 2 Park'a aileleri ile birlikte gelen çocuklar gönüllerince eğlendi.

UYSAL, İP ATLADI, MİSKET VE SEK SEK OYNADI

Şenlik alanına gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çocuklarla misket ve sek sek oynadı. Çocukların ve velilerin yoğun ilgiyse karşılanan Başkan Uysal, ip atlayarak çocukların eğlencesine ortak oldu. Muratpaşa'da şenliklerin yıl boyunca devam edeceğini belirten Başkan Uysal, "Çocuklarımız geleceğimiz. Düzenlediğimiz eğlencelerde çocuklarımıza, bizim çocukluğumuzda oynadığımız oyunları oynayabilmeleri imkanı sunduk" diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Çocukları ile birlikte; sihirbaz, seksek-yakan top-istop, misket oyunu, ip oyunu, çuval ve yumurta taşıma yarışlarında eğlenen vatandaşlar; "Çocuklarımız, bizim çocukluğumuzdaki oyunlarla tanışıp, eğleniyor. Şenlikte bizlerde çocukluğumuza döndük. Eski bayramları andıran şenlik için, Başkanımız Ümit Uysal'a teşekkür ediyoruz" dedi. Çocuklar ayrıca; özel olarak kurulan şişme oyun alanları ve mini disko gibi alanlarda eğlenmek için birbirleri ile yarıştı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk Sokağı Şenlikleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement