Telefon ile Tesadüfen Tanışan ve İlişkiye Giren Gençlerin Başı Dertte - Son Dakika
Güncel

Telefon ile Tesadüfen Tanışan ve İlişkiye Giren Gençlerin Başı Dertte

Telefon ile Tesadüfen Tanışan ve İlişkiye Giren Gençlerin Başı Dertte

Zonguldak'ta 15 yaşındaki gençle tesadüfen telefonda tanışan, ardından aşk yaşamaya başlayıp cinsel ilişkiye giren 17 yaşındaki genç kız hakkında 23 yıl hapis istendi.

30.06.2015 15:29  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta 15 yaşındaki gençle cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen 17 yaşındaki genç kız hakkında 23 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

TESADÜF AŞK

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ta yaşayan 15 yaşındaki Z.B., Ereğli ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki G.K. adlı genç kızı tesadüfen cep telefonuyla aradı. Cep telefonu görüşmesi sonrası aralarında gönül ilişkisi başlayan iki genç sık sık cep telefonuyla görüşmeye başladı.

10 GÜN BOYUNCA...

Daha sonra G.K., Z.B. ile görüşmek için Zonguldak kent merkezine geldi. Zonguldak'ta bir süre vakit geçiren çift, daha sonra Çatalağzı'nda boş bir evde cinsel ilişkiye girdi. Olaydan 3 ay sonra tekrar buluşan çift, Zonguldak merkezinde bulunan metruk bir binada 10 gün boyunca birlikte kalarak cinsel ilişkiye girdi.

BABA OLAYI DUYDU, ŞİKAYET ETTİ

Olayı öğrenen Z.B.'nin babası Edisun B.'nin Cumhuriyet Savcılığı'na başvurması üzerine savcılık tarafından G.K. hakkında 'çocuğun basit cinsel istismarı' suçlamasıyla 3 yıldan 8 yıla kadar ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar olmak üzere toplam 23 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Telefon ile Tesadüfen Tanışan ve İlişkiye Giren Gençlerin Başı Dertte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • sakıncalı polis: kızın da yaşı küçük. kız, erkeğe tecavüz edecek hali yok. adam, sikayetci olacağına ilk önce oğlunu zaptetseydi. 48 1 Yanıtla
  • laz oglu: birakinda yiyişsin uşaklar. nedir şikayet etmiş. 20 11 Yanıtla
  • ...: Allahmm sen bizleri ahir zamanın fitnesinden muhafaza buyur. evlatlarimizi senin emanetin bilip onlari yine senin rizan yolunda emir ve yasaklari bilen bireyler olarak yetistirmemizi nasip et.. 26 0 Yanıtla
  • angara0685: evlendirin gitsin neyin muhabbeti bu 19 3 Yanıtla
  • 4477: Yinemi Zonguldak.. Adanadan sonra yeni fenomen şehir olacak 13 7 Yanıtla
  • polat can: bize niye denk gelmiyor bole şeyler 7 12 Yanıtla
  • Tc Vatandaşı: Yinemi zonguldak yuh !! 11 4 Yanıtla
  • vatandas: Erkege karsi tecavuzler artik son bulsun...biktik artik...erkekligimden utanir oldum.... :)))))) 7 7 Yanıtla
  • Urfalı amele hamza: Yeter artık erkek hakları diyoruz erkeğe şiddete hayırrr 6 7 Yanıtla
  • İnanmadım: Pek inandırıcı değil, kurguda hata var 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement