Cesur Sörfçü, Köpekbalığına Meydan Okudu - Son Dakika
Dünya

Cesur Sörfçü, Köpekbalığına Meydan Okudu

Avustralya, en cesur sörfçüyü konuşuyor. Andy Johnston isimli sörfçü, köpekbalığının yanında sörf yaparak kıyıya sağ ulaşmayı başardı.

31.10.2014 11:14  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya, Andy Johnston isimli sörfçünün, denizde sörf yaparken siyah bir köpek balığını gördüğü halde umursamayıp sörf yapmaya devam ettiğini gösteren fotoğrafları konuşuyor.

21 Eylül'de çekilen fotoğraflarda siyah bir köpekbalığının Johnston'un hemen yakınına kadar geldiği görülüyor. Çevredeki insanların çığlıkları ve uyarılarıyla denizdeki diğer sörfçüler kıyıya çıkıyor Johnston ise tehlikeli olanı seçiyor ve köpekbalığı eşliğinde sörf yapıyor.

"KÖPEKBALIĞININ ÇOK YAKINIMA GELDİĞİNİ GÖRMEDİM"

Johnston, "Ben sadece merakımdan bunu yaptım. Dalgayı yakalamıştım ve sadece sahile gitmek istiyordum, köpekbalığını gördüm ama o kadar çok yakınıma geldiğini bilmiyordum. Aşırı heyecanlanmadım, ona beni kovalaması için fırsat vermedim, sakin hareket ettim" dedi.

Bu cesaret gösterisinden sadece iki hafta sonra, yine aynı bölgede sörf yapan Sean Pollard, üç metrelik beyaz bir köpekbalığının saldırısına uğradı. Saldırıdan hemen sonra hastaneye kaldırılan Pollard'ın sol kolu ile sağ bileğini yitirdiği bildirildi.

Cesur Sörfçü, Köpekbalığına Meydan Okudu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Cesur Sörfçü, Köpekbalığına Meydan Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fenerli: yırtıcı hayvanların doğal ortamına girersen özellikle timsah ayı köpekbalığı aslan fil kaplan su aygırı çita bunların olması çok normal 4 1 Yanıtla
  • haksız mıyım: şansını zorlamış ama her zaman kedi bal yemez ki 4 0 Yanıtla
  • EBU ZINDIK ANTİ HIRZANİ ADOLF HİTLER: geçenlerde internette okudum büyük beyaz köpek balığı ısırması inç kareye400 pound (yaklaşık santimetre kareye 200 kg ) ama avustralyanın kuzey taraflarında yaşayan tuzlu su timsahlarının ise inç karey 4000 pound (yaklaşık santimetre kareye 2 ton ! ) hayvanın kendi ağılrlığı 2 ton civarı . . . köpek balığı içinde ise boğa büyük beyaz ve 2 cins daha sadece insana saldırıyor . . . . . sörfçü biraz fazla zorlamış . . 0 0 Yanıtla

Advertisement