Campbell: Premier Lig'de Oynamaya Devam Etmek İstiyorum - Son Dakika
Spor

Campbell: Premier Lig'de Oynamaya Devam Etmek İstiyorum

Campbell: Premier Lig\'de Oynamaya Devam Etmek İstiyorum

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Kosta Rikalı yıldız, futbol hayatına Arsenal'de devam etmek istediğini söyledi.

01.08.2014 13:32  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 Dünya Kupası'nın flaş takımlarından Kosta Rika'nın en dikkat çeken isimlerinden olan Joel Campbell, kariyerine İngiltere Premier Lig'de devam etmeyi istediğini söyledi.

"BURADA OYNAMAK İSTEDİM"

Galatasaray'ın yanı sıra AC Milan ile de adı anılan 22 yaşındaki futbolcu, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Premier Lig dünyadaki en çekici lig ve hep burada oynamayı istedim. Bu benim hayalim. Ayrıca burada oynayacak kadar da iyi olduğuma inanıyorum. 3 farklı ligde yaklaşık 100 maça çıktım. Lorient ile Fransa'da, Real Betis ile İspanya'da ve Olympiakos ile Yunanistan'da oynadım. Şampiyonlar Ligi tecrübem de var. Dünyadaki her ligde başarılı olacağıma eminim."

ARSENAL'DE HİÇBİR RESMİ MAÇA ÇIKMADI

Dünya Kupası'nda Kosta Rika'nın oynadığı 5 maçta da forma giyen genç yıldız, 1 gol atıp 1 de asist yapmıştı. 2011 yazında ülkesinin en önde gelen takımı Deportivo Saprissa'dan 1.4 Milyon Euro bonservis bedeliyle Arsenal yolunu tutan Campbell, şu ana kadar Arsenal'de hiçbir resmi maça çıkmadı.

3 SEZONDA 17 GOL

Kiralık olarak gittiği Lorient, Real Betis ve Olympiakos'ta üç sezonda toplam 17 gol atan Campbell, 2011 Copa America ve 2011 Dünya U-20 Şampiyonası'nda da Milli takımla boy göstermişti.

2011 CONCACAF Gold Cup'ta Küba'ya karşı oynanan karşılaşmada ilk kez Kosta Rika A Milli takım formasını giyen ve 1 de gol atan genç yetenek, U-20 Milli takımında ise 12 maçta sahaya çıkmış ve 10 kez fileleri havalandırmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Campbell: Premier Lig'de Oynamaya Devam Etmek İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement