Cam Merkezi'nden Örnek Eğitim Çalışması - Son Dakika
Güncel

Cam Merkezi'nden Örnek Eğitim Çalışması

Cam sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Cam Merkezi, eğitim ve sosyal sorumluluk projeleri ile de örnek oluyor.

29.10.2015 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayilerine iş Sağlığı ve Güvenliği Semineri verdi

Çalışanları ve bayileri için eğitim çalışmaları gerçekleştirmek için Yorsan Akademi'yi kuran Cam Merkezi, bu yıl Çeşme Boyalık Otel'de ikincisini düzenlediği seminer ile Soma ve Ermenek facialarından ders alarak bayilerini Dünyada en çok iş kazası gerçekleşen 3. ülke olan Türkiye'de iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirdi. Türkiye'nin her noktasından 200'e yakın Cam Merkezi Bayisinin katıldığı seminer büyük ilgi görürken, finans ve sigorta konularında da bayilere sunum yapıldı.

Soma ve Ermenek ders oldu

Büyük ilgi gören seminerde konuşan Cam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Semavi Yorgancılar, Türkiye'nin Soma ve Ermenek başta olmak üzere yüzlerce insanını yitirdiği iş kazaları yaşadığına dikkat çekerek, bu yıl seminerlerinin ana konusunu İş Sağlığı ve güvenliğine ayırdıklarını söyledi.

Türkiye iş kazalarında Avrupa birincisi

Çalışanlarına, bayilerine ve topluma karşı yükümlülüklerini yerine getirmek için Yorsan Akademi'yi kurduklarını ve eğitim çalışmalarının ikincisini bu yıl yine Çeşme'de 200'e yakın bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiklerine işaret eden Yorgancılar, "Türkiye iş kazalarında Avrupa birincisi, Dünya üçüncüsü bir ülke. Ülkemizde 3 dakikada bir iş kazası oluyor. 90 dakikada bir bu kazalarda çalışanlar sakat kalıyor. Bu nedenle bizimle birlikte herkesin bu konuya duyarlı olmasını istiyoruz. Cam sektörü riskli işler kapsamında o nedenle daha dikkatli olmamız gerekiyor. Seminerde uzmanlarımız çok doyurucu bilgiler verdi. Bayilerimiz de dikkatle dinledi. Umarım bu tür eğitimler ve toplum olarak bu konuya daha duyarlı olmamızla iş kazalarını minumum düzeye iner" dedi.

Finans ve sigorta eğitimi

Seminerde iş sağlığı ve güvenliği seminerini İş Güvenliği Uzmanı Suat Kayakuş verirken, ayrıca Odeabank İzmir Kurumsal Bankacılık Direktörü Cem Taner de Cam Merkezi bayilerini dünya ve Türkiye ekonomisi ile bilanço ve risk yönetimi konusunda bilgilendirdi. Seminerde ayrıca AON Sigorta Kıdemli Direktörü Despa Spirof ile AON Sigorta Affinity Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Aktuğ da işveren sigortaları ile ilgili bayilere sunum yaptılar.
Seminer Cam Merkezi bayilerine sertifikalarının törenle verilmesinin ardından tamamlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cam Merkezi'nden Örnek Eğitim Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement