Bursaspor'un 7 Maçlık Galibiyet Serisi Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un 7 Maçlık Galibiyet Serisi Sona Erdi

Bursaspor\'un 7 Maçlık Galibiyet Serisi Sona Erdi

Hamza hamzaoğlu'nun takımın başına getirilmesinden sonra Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yükselişe geçen Bursaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi, kupada Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup takımı Amed Sportif'le sahasında oynadığı maçta mağlup olmasıyla sona erdi.

01.02.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamza hamzaoğlu'nun takımın başına getirilmesinden sonra Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yükselişe geçen Bursaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi, kupada Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup takımı Amed Sportif'le sahasında oynadığı maçta mağlup olmasıyla sona erdi.

Ligde Bursa'da oynadığı maçlarda Mersin İdmanyurdu 2-1, Trabzonspor 4-2, deplasmanda ise Gaziantepspor'u 3-2'lik skorla deviren Bursaspor, kupada ise Boluspor'u 3-0, Eskişehirspor'u 4-1, deplasmanda Boluspor'u 1-0, Büyükçekmece Tepecikspor'u 4-2, Eskişehirspor'u ise deplasmanda 3-2 yenerken pazar günü Bursa Timsah Arena'da karşılaştığı Amed Sportif'e 2-1 mağlup olarak kupadan elendi.

Bursaspor'da özellikle yabancı oyuncuların performansı büyük tepkiye neden olurken, yeşil beyazlı taraftarlar, maçta oyundan alınan Şilili Jorquera ile Macar Dzsudzsak'ı protesto etti.

HAMZAOĞLU'NDAN ZEMİNE TEPKİ

Timsah Arena'nın güneş görmeyen Kuzey Tribünü önündeki çim zeminin bozulduğu dikkati çekti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'da maçın bitiminde pas yaparak oynayan takımları için zeminin dezavantaj yarattığını belirtti.

BATALLA'NIN LİSANSI ÇIKTI

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla'nın Çin Futbol Federasyonu'nun gönderdiği belge, bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderildi. Belgenin gönderilmesinden sonra Batalla'nın lisansının çıkartılması için bir engel kalmadı. Hamza Hamzaoğlu'nun şans vermesi halinde Batalla'nın Medipol Başakşehir maçında forma giyebileceği bildirildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un 7 Maçlık Galibiyet Serisi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement