Şenol Güneş: Bugünü Unutmayacağım - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş: Bugünü Unutmayacağım

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gürcistan temsilcisi Chikhura Sachkhere'ye elenmeleriyle ilgili olarak, "Bugünü unutmayacağım " dedi.

25.07.2014 01:10  Güncelleme: 07:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, penaltı atışları sonrasında Gürcistan temsilcisi Chikhura Sachkhere'ye elenmeleriyle ilgili olarak, "Bugünü unutmayacağım " dedi.

"YAŞANANLAR ŞIK OLMADI"

Güneş, karşılaşmanın ardından Mikheil Meskhi Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, dün ve bugün gerek basın toplantılarında, gerek karşılaşmada yaşananların şık olmadığını söyledi.

"BUGÜN OLANLARI DOĞRU BULMUYORUM"

Misafirliğin ve futbolun bu olmadığını dile getiren Güneş, "Bugün olanları doğru bulmuyorum. Futbol oynanır, biri kazanır, biri kaybeder. Ancak önemli olan dostluğun pekiştirilmesi" diye konuştu.

"BUGÜNÜ UNUTMAYACAĞIM"

Güneş, salonda bulunan Gürcü gazetecilere, "Sizlere, takıma ve hocanıza Bursa'da bir olumsuzluk oldu mu?" diye sorarak, şunları söyledi: "Sahada iki takım maç yaptı. İki maçın sonunda tur atlayan Chikhura Sachkhere takımı oldu, biz kaybettik. İki maç oyun üstünlüğümüzü onlara yansıtamadık. Maç bitti. Bir başka turda bir başka sonuç alınabilir ama ben bu şekilde kazanmayı, kaybetmeyi doğru bulmuyorum. Bugünü unutmayacağım. Turu geçen Chikhura Sachkhere'ye başarılar diliyorum."

Deneyimli teknik adam Güneş, basın mensuplarının sorularını cevaplamayacağını belirterek, basın odasından ayrıldı.

Şenol Güneş: Bugünü Unutmayacağım
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şenol Güneş: Bugünü Unutmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Lodos: Ayıp ayıp köy takımları sizin sayenizde tur yüzü görüyolar. 87 5 Yanıtla
  • Quaresma: hep aynı şenol futbolun f sinden anlamaz kaybedince fair playe sarılır. . . Kimse milli takımı dünya 3. sü yaptı demesin evet onun yüzünden 3. olduk doğrudur o kadronun başında başkası olsa 1. olurduk. . . 22 49 Yanıtla
    Antreman kocu Münir Bey: evet birinci olurdun. . . . . . tabi. . . anliyorum seni. yazik. . . 0 0
  • KİNG: Neden millet şaşırıyorki Bursaspor işte. . . 12 14 Yanıtla
  • hasan sivri: sigma olumuc da köy takımıydı fenerbahçeye 7 atdılar. sanş ı tutmadı bursanın o kadar 13 11 Yanıtla
  • can: bursa taraftarınıda misafirperver yapmışya helal olsun vay arkadaş bursa taraftarı kadar çirkef bi taraftar daha var oda trabzon hiç öyle atıp tutmasın şenol adamlar turu hakketi bursa bu sezaon boş tkm 10 11 Yanıtla
  • sedat: elenmişin bursada işi bitirecektin şenol hoca bir fb olarak bursa spora geçmiş olsun ligde başarılar dilerim 15 3 Yanıtla

Advertisement